free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε…»

Στην ανάγκη για επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις εξέφρασε ο τεχνικός τωn Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος

 

 

 

Τα πολλαπλά και ιδιαίτερα σημαντικά «θέματα» που ταλανίζουν τα Ιλίσια 2004 έχουν κάνει ορατή την εμφάνισή τους εντός του αγωνιστικού χώρου στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αποκορύφωμα η αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αθηναϊδα, όπυ το συγκρότημα των βορείων προαστίων γνώρισε την συντριβή με 5-1 από την πρωτοπόρο του  ομίλου Μία ήττα, η οποία εξαφάνισε κάθε βλέψη για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Ο προπονητής Περικλής Παπαζαφειρόπουλος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr», έδωσε το σύνθημα για … επανεκκίνηση, αρχής γενομένης από το ερχόμενο ματς κόντρα στον ΓΣ Καισαριανής

«Αντιμετωπίσαμε ένα σωρό προβλήματα τον τελευταίο καιρό, που δεν μας επέτρεψαν να φανούμε όσο αντγωνιστικοί θέλαμε κι έπρεπε βάσει της πορείας που είχαμε ήδη διαγράψει. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε όσο είναι καιρός και να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται, ώστε να δικαιολογήσουμε την μέχρι πρότινος πορεία μας, αρχής γενομένης από την ερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΓΣ Καισαριανής».

 

«Μετράει» προβλήματα

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώνετια η προετοιμασία των Ιλισίων 2004 ενόψει της αναμέτρησης με τον Γ.Σ. Καισαριανής. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλου έχουν τεθεί ο πρώτος σκόρερ Σπύρος Καραπιτιάνης, ο οποίος υποφέρει από εκτεταμένο αιμάτωμα, όπως επίσης και ο Καλούντιο Φερετάι, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 

Τα προβλήματα διογκώνονται από την στιγμή όπου ο Δημήτρης Φασίτας υπέστη διάστρεμμα βαριάς μορφής, όπως φυσικά ακι η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Στέλιου Ξενιτίδη, που είναι τιμωρημένος.

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Δίκαια η Αθηναϊδα βρίσκεται στην κορυφή»

Προπονητής των υποδομών του ΠΟΨ ανέλαβε ο Κυπριανός Ανδρέου

Ψύλλιας: «Πήραμε σημαντική νίκη, θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει νωρίτερα»

Kώστας Παλαιολόγος