free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατέρας: Δεν έχω αμφιβολία ότι υπάρχουν στημένοι αγώνες στην Ελλάδα

Την άποψη ότι υπάρχουν στημένοι αγώνες ποδοσφαίρου στο ελληνικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλας Πατέρας.

Αυτό συνέβη κατά την κατάθεσή του για το σκάνδαλο Koriopolis, σχετικά με φερόμενους στημένους αγώνες την περίοδο 2009-2011.

«Είχα δει πολλά παράξενα αποτελέσματα, πολλές φορές αναρωτήθηκαν εάν παίχτες παίζουν υποτονικά για να ευνοήσουν την άλλη ομάδα», είπε. «Δεν έχω αποδείξεις, αλλά δεν έχω αμφιβολία ότι υπάρχουν τρόποι να στήνονται παιχνίδια ακόμα και εν αγνοία των προπονητών και των ποδοσφαιριστών».

Αναφερόμενος στην άλλη μεγάλη δίκη, για τη δράστη εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο κ. Πατέρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι εκεί οι Αρχές έχουν πολύ πιο ισχυρά χαρτιά και πιο «σημαντικά» στοιχεία.

Ο πρώην επικεφαλής του ΠΑΟ χαρακτήρισε ψευδείς τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξη Κούγια, ότι ο ίδιος ο κ. Πατέρας έχει στήσει τη δικογραφία για το Koriopolis.

Ο κ. Κούγιας έχει αλλάξει πέντε φορές τη θέση του, είπε, σημειώνοντας πως αρχικά «ήταν εναντίον του Ολυμπιακού και του [Βαγγέλη] Μαρινάκη». Κατηγόρησε τον πρόεδρο της Λάρισας πως χρησιμοποιεί την Δικαιοσύνη κατά το δοκούν για να ανέβει κατηγορία.

 

Related posts

Η Athens Kallithea FC απέκτησε τον Σπύρο Βλάχο

Abola Newsroom

Στον Αήττητο Σπάτων ο Αντετοκούνμπο

Ρένος Γιαμπουράς

Φέρνει δέκα παίκτες ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό

Abola Team 3