free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«΄Αλμα» τίτλου το Κερατσίνι

Με ανατροπή και καρδιά πρωταθλητή οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 2-1 του Αετού Κορυδαλλού στο ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου κι αποσπάστηκαν πέντε βαθμούς στον δρόμο προς τον τίτλο.

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική πραγματοποίησε το Κερατσίνι.

Οι «ροσονέρι», στο πρώτο φετινό παιχνίδι που έδωσαν στην φυσική τους έδσρα το «Παναγιώτης Σαλπέας» υπέταξαν τον πολύ δυνατό Αετό Κορυυδαλλού με 2-1 στο ντέμρπι κορυφής του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορία και αποσπάστηκαν πέντε βαθμών των αντιπάλων τους στο κυνήγι για τον φετινό τίτλο

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, λόγω της νεροποντής, που είχε προηγηθεί και από ένα σημείο κι έπειτα το ματς έγινε σκληρό, ωστόσο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα που προσέφεραν οι δύοομάδες ήταν υψηλού επιπέδου.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν  το σκορ στο 8ο λεπτό ,όταν από κόρνερ  του Ξενιτόπουλου, ο Κράσι με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Oi παίκτες του Κερατσινίου αντέδρασαν ψύχραιμα και στο 18’ έφτασαν στην ισοφάριση.

Ο Σφυρογιαννάκης με όμορφη κάθετη απο τα δεξιά τροφοδότησε τον Ψυχογιό, ο οποίος αφού διεμβόλισε από δεξιά πάσαρε την κατάλληλη στιγμή και ο επερχόμενος Νταουτάι ισοφάρισε από κοντά μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπαδών της ομάδας του!

Η υφή του αγώνα άλλαξε, με το Κερατσίνι να έχει κατοχή και να φτάνει στην ολική ανατροπή στο 45’ όταν ο Σφυρογιαννάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μπερίσα.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νικήτας Τορνάς γράφοντας το 2-1 για τους «ροσονέρι»

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, με το Κερατσίνι  να κρατάει το 2-1 και τον Αετό να χάνει την καλύτερη του ευκαιρία με το σουτ του Κράσι στο 64 και τον Μπότο να πραγματοποιεί  εξαιρετική απόκρουση. Επίσης, ο πορτιέρο των γηπεδούχων έβαλε σε εγρήγοραση τα αντανακλαστικά του στο 72’ έπειτα απο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξενιτόπουλου

Παράπονα από την Λαμπαδαρίου έχει ο Αετός Κορυδαλλού όσον αφορά κυρίως τον πειθαρχικό έλεγχο

KEΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής, Αγγελάκης, Φούντας(71 Διάκος),Ψυχογιός (87 Βαττής), Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς, Κουρκούτης(76 Μαναριώτης)

 

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Καλογεράς, Σύρμας (67 Μάναλης), Ξενιτόπουλος, -Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος Χ, Τριανταφυλλίδης(75 Γεωργιάδης), Αναγνωστάκης (90’ Τσολάκου), Κράσι, Μούτσας,-Δριμούσης

Related posts

«Εξάστερο» το Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος

«Μοιρασιά» στη Νίκαια

Nάσος Φακίδης

Στο «Π. Σαλπέας» ο Βίκτωρας Μητρόπουλος!

Kώστας Παλαιολόγος