free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι αλλαγές έδωσαν τη νίκη στα Μελίσσια

Με το ιδανικότερο αποτέλεσμα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Δημήτρη Μποτσάκου στον πάγκο των Μελισσίων.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ανομβρίας, που οδήγησαν στην αντικατάσταση του Αργύρη Παπακώστα, οι πράσινοι επέστρεψαν στις νίκες, με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο νέος τεχνικός να αποδεικνύονται «χρυσές»! Η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε το «διπλό» στους Αγίους Αναργύρους, όπου επιβλήθηκε με 2-0 της τοπικής Ελπίδας, που από την πλευρά της βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αναφορικά με την προσπάθεια στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας για αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς στο τελευταίο ημίωρο, όταν έφτασαν σε δύο τέρματα. Στο 62′, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Δημαράς εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στο 75′ ο Ν. Τσουπάνος, που είχε μπει στο παιχνίδι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αξιοποίησε την μπαλιά του Ι. Φάκη και με πλασέ έγραψε το 0-2. Σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα για την Ελπίδα, στο 83′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνίου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάση στην οποία ανακόπησε, μάλλον εσφαλμένα, με υπόδειξη οφσάιντ.

Με λάθη η διαιτησία του Πατεράκη και του δεύτερου βοηθού Στεργιώτη, σωστή στις υποδείξεις της η πρώτη βοηθός Δέτση.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Νίκος Νικολακόπουλος): Παπαδιώτης, Ράγγος, Καλκάνης, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Παρασκευόπουλος, Γιαμάς, Λάμπος (73′ Μετχόζα), Πετανάι, Μαγριπλής

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μποτσάκος): Νικολάου, Κωνσταντάκης, Πολυδωρόπουλος, Σ. Τσουπάνος, Στέλλας, Βολικάκης, Κονόμι (61′ Δημαράς), Δ. Φάκης, Κωβός (48′ Ν. Τσουπάνος), Καράτι, Ι. Φάκης (77′ Τσουκαλάς).  

Related posts

Σπανός στην Αθηναΐδα!

abola10

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από Ελευθερούπολη

abola10

Φυλακούρης (Άγιος Δημήτριος):”Αξίζαμε κάτι καλύτερο”(vid)

abola10