free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πήραμε πολύ μεγάλη νίκη!»

Στην αξία του θριάμβου επί του Αετού Κορυδαλλού στάθηκε ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε μετά την λήξη  του νικηφόρου ντέρμπι με τον Αετό Κορυδαλλού ο Βασίλης Σπάθας κι απόλυτα δικαιολογημένα.

Ο τεχνικός του Κερατσινίου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο αντίδρασής τους μετά το γρήγορο προβάδισμα του Αετού Κορυδαλλού, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν γενικότερα το ματς σ’ ένα πολύ βαρύ τερέν. Επίσης, ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ίδιο αντίπαλο το ερχόμενο Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι παίκτες του το παιχνίδι, Παρά τον μεγάλο όγκο των δυσκολιών που προέκυψαν, τόσο από το βαρύ αγωνιστικό τερέν, που δεν ευνοούσε μία τεχνική ομάδα, όπως είναι  η δική μας, όπως επίσης και από το ότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς να κυνηγάμε στο σκορ, δείξαμε πολύ σωστή καια ώριμη αντίδραση. Δείξαμε καρδιά. Γρήγορα πήραμε τα ηνία του αγώνα και φτάσαμε στην ανατροπή. Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη, η οποία μας δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου, αλλά ακόμη δεν είμαστε πρωταθλητές. Πρωταθλητές θα μπορούμε να θεωρούμεαστε, μόνο εφόσον το πετύχουμε και μαθηματικά. Όταν είχα αναλάβει την ομάδα βρισκόμασταν πίσω δύο βαθμούς από τον Αετό Κορυδαλλού, ενώ τώρα βρισκόμαστε ήδη στο +5 και αυτό είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Βασίλη Σπάθα, για να προσθέσει:

«Πλέον η προσοχή και το μυαλό μας επικεντρώνεται στον επόμενο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Βέβαια, πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος».

 

Advertisements

Occasionally, some of your visitors may see an advertisement here
You can hide these ads completely by upgrading to one of our paid plans.

UPGRADE NO

Related posts

Στον Ήφαιστο και ο Γκογκομήτρος

Kώστας Παλαιολόγος

«Διαζύγιο» με Σκλάβο

Μαλαδάκης: «Η ΕΠΣΠ δεν μας σεβάστηκε!»

Kώστας Παλαιολόγος