free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε το ντέρμπι ο Άγιος Θωμάς

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι αντάξιο των προσδοκιών των δύο ομάδων, ο Άγιος Θωμάς ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησε με 3-0 της Αρμενικής στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Παρόλο την αρκετή βροχόπτωση λίγο πριν την έναρξη ο “άρχων” της αναμέτρησης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση. Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 3′ ο Κάρκος κέρδισε πέναλτι από τον Χαντζή, ο Παναγόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Καυκιάς έπεσε σωστά απ’ τα αριστερά και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 17′ ο Αλικάι τιμώρησε… την άμυνα της Αρμενικής και με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκόρ για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανέβουν, το παιχνίδι παιζόταν πάνω κάτω και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Ρίζο στο 29′ και στο 36′ τα σουτ του να μην βρίσκουν στόχο. Στο 43′ ο Φώτης Ζαρκαδούλας γέμισε η μπάλα κόλλησε λίγο με τον Τσιτσίλα να μην εκτιμά καλά την φάση και ο Κατσαρός από κοντά σε κενή εστία έκανε το 2-0 για να δώσει ασφαλή προβάδισμα στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι  ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους, μπήκαν με ψυχολογία όπως ήταν λογικό και απείλησαν στο 50′ ο Μαστρογιάννης βρέθηκε τετ α τετ και ο Τσιτσίλας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Θύμιο να σουτάρει η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 55′ ήταν η σειρά του Αγίου Θωμά να κερδίσει πέναλτι όταν ο Δεληγιάννης άθελά του έριξε κλωτσιά στον Χαντζή, στο πρόσωπο όπου αμέσως αντικαταστάθηκε με τον παίχτη των φιλοξενουμένων να τον συνοδεύει ιπποτικά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, σε μια ασυνήθιστη αλλά πολύ όμορφη στιγμή. Τον άτυχο αμυντικό τον παρέλαβε ασθενοφόρο με προορισμό το νοσοκομείο για να γίνει εκτίμηση της ζημιάς.

Πιθανόν να έσπασε την μύτη του. Ο Θύμιος  ανέλαβε την εκτέλεση και ο Τσιτσίλας έπεσε στην ίδια γωνία όπως και ο Καυκιάς διώχνοντας εντυπωσιακά. Στο 68′ ο Φώτης Ζαρκαδούλας εκτέλεσε φάουλ και νέα μεγάλη επέμβαση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 76′ ο Κατσαρός εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Αρμενικής και σκόραρε από κοντά για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη σε ένα πολύ όμορφο ντέρμπι, που ίσως να είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν είχε σκοράρει στο πέναλτι η Αρμενική. Όμως αυτή είναι και η μαγεία του ποδοσφαίρου.

 

Άγιος Θωμάς : Καυκιάς, Χάβος, Γκραμπότσκα, Ζαρκαδούλας Γ., Χαντζής (56′ Γεωργίου), Ζαρκαδούλας Φ., Θύμιος (88′ Βουρλάκος), Μεταξούλης, Κατσαρός, Μαστρογιάννης (80′ Δαμούρας), Αλικάϊ

 

Αρμενική : Τσιτσίλας, Λοίσιος, Μαραγκός, Νούλας, Κουκουνασούλης, Μωραϊτης, Ρίζος, Δράκος (56′ Σκούρλας), Κάρκος, Δέτσιος (77′ Κούτας), Παναγόπουλος (46′ Δεληγιάννης)

 

Related posts

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσίκος

Kώστας Παλαιολόγος

Α.Ε. Μεταμόρφωσης: Βίντεο-ανάλυση και τηλεκπαίδευση στους τερματοφύλακες των ακαδημιών

Γιώργος Ανανίδας

Μίτροβιτς: «Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος