free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Το θέλαμε πολύ!»

Στα τεράστια ψυχικά αποθέματα του Κερατσινίου απέδωσε ο Βαγγέλης Γκιάτης τους λόγους που οδήγησαν τους «ροσονέρι» στον θρίαμβο επί του Αετού Κορυδαλλού.

 

 

Με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό του, απόρροια της σπουδαίας νίκης επί του Αετού Κορυδαλλού, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο Κερατσίνι να αποσπαστεί πέντε πόντους από τον αντίπαλό του στο κυνήγι του φετινού τίτλου, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Γκιάτης στις δηλώσεις τους τη επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο δυναμικός μέσος, που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτης των «ροσονέρι» ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε ψυχή και είχαμε επενδσύσει πάρα πολλά σε αυτό το ματς.

Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε πάρα πολύ σωστά, βάλαμε τα δυνατά μας, βγάλαμε ποδοσφαιρικό εγωϊσμό και φτάσαμε σε μία τεράστιας αξίας νίη, η οποία μας παρέψχει πολύ σημαντιό προβάδισμα τίτλου.

Τώρα θα ηρεμήσουμε, θα πανηγυρίσουμε για μία ημέρα και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε με σκοπό να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επόμενο μεγάλο στόχο της ομάδας, την κατάκτηση του Κυπέλλου»

 

 

Related posts

«Σαρωτική» η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Σκλάβος: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαλαδάκης: «Προέχει η υγεία των παικτών μας!»

Kώστας Παλαιολόγος