free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Η Λαύρα Αργυρούπολης 1-0 εκτός τους Λέοντες

Παρότι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεοντιάδη στο 71′ με δεύτερη κίτρινη, η Λαύρα Αργυρούπολης νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τους Λέοντες και συνεχίζει δυνατά την προσπάθεια για την άνοδο.

Το γκολ πέτυχε στο 76′ ο αρχηγός της Λαύρας Παγκάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Παπαδημητρίου από τον Ρώσση. Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για χέρι μέσα στην περιοχή από σέντρα του Μηνόπουλου. Κορυφαίοι παίκτες του αγώνα Χαραλαμπόπουλος, Παπαδημητρίου. Καλή η διαιτησία του Παναγιωτάρα, άριστοι οι βοηθοί Γαλάνης, Μπάγιας. 

Στο 4′ σε μακρινό σουτ του Λεοντιάδη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, στο 23′ σε τετ-α-τετ σουτ του Παπαευθυμίου απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Πουλίδης, στο 44′ σε δύσκολο απευθείας φάουλ του Παπαευθυμίου απέκρουσε ο γκολκίπερ Πουλίδης, στο 50′ σε κενό τέρμα δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Μορφίδης των Λεόντων, στο 53′ νέα σωτήρια απόκρουση του Πουλίδη σε σουτ του Παπαδημητρίου ενώ στο 75′ ήταν η σειρά του γκολκίπερ της Λαύρας Χορταριά να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή απόκρουση σε δύσκολο σουτ του Αποστολόπουλου. 

ΛΕΟΝΤΕΣ: Πουλίδης, Κατσαρός, Χριστοδούλου, Ασημακόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Αποστολόπουλος(85′ Γεωργούλιας), Ρώσσης(82′ Μιχελάκος), Ελ. Ράντι. Λιακόπουλος(72′ Καραλιάς), Λαθύρης, Μορφίδης. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χορταριάς, Χαραλαμπόπουλος, Νομικός, Καραμαλέγκος, Παπαδημητρίου, Δετοράκης(72′ Μερετσόλιας), Παπαευθυμίου(60′ Καταβάτης), Μηνόπουλος, Λεοντιάδης, Κιουράνης, Παγκάκης.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ





Related posts

Πετρίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με Ιπποκράτη»

Αστέρας Χαϊδαρίου-ΑΟ Κωφών 5-0

Abola Team 3

Ξανά με Χρήστο Φίλη ο Άφοβος Σεπολίων

Τάσος Ζαφειρίου