free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με Ρούπι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 1-0 το Ηράκλειο

Με «χρυσό» σκόρερ τον Γρηγόρη Ρούπι, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Α.Ε. Ηρακλείου στο «Τάκης Χαραλαμπίδης».

 

Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 6’ με ωραία ενέργεια του Καραχάλιου από κόρνερ του Σκυριώτης και στο 40’ με επικίνδυνο φάουλ του Καφετζή. Όμως, την μεγαλύτερη ευκαιρία είχε ο πολύ καλός Αποστολόπουλος στο 27’ με κεφαλιά που κατέληξε στο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Καλιακούδα. Επίσης, στο 43’ ο Μέρτκολα έκανε σωτήρια επέμβαση προ του Μπερτσιά που ήταν έτοιμος να «οπλίσει» και να ανοίξει το σκορ.

Οι Μπερτσιάς, Ρούπι και Κακλαμάνος προειδοποίησαν κατά σειρά στο 52’, το 55’ και 60’ αντίστοιχα, για να σημειωθεί το μοναδικό τέρμα στο 66’. Ο Μπάκας έκλεψε, πάσαρε στον Ρούπι και ο πρώην άσος του Ηρακλείου με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τους Μπερτσιά (74’) και Τσούκη (80’), ενώ οι φιλοξενούμενοι που είχαν μια ακόμα ευκαιρία με τον πολύ καλό Καριατλή, προσπάθησαν να βγουν μπροστά, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποια τελική που θα τους χάριζε έναν βαθμό γοήτρου.

Διαιτητικό τρίο: Καλογερόπουλος Ι., Σαμοΐλης Δ. και Κουντουρέλης Γ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Νίκος Παπαρούνης): Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Κανελλόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος Π., Μπερτσιάς, Τσούκης, Ρούπι (90’ Μπάκας Π.), Κακλαμάνος (79’ Μπανιάς), Αποστολόπουλος (85’ Τσαγιάννης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Δήμας (87’ Λύκος), Αναγνωστόπουλος, Ψαρρής, Τσάτσος (75’ Μουκίδης), Καριατλής, Λαγός (75’ Παπάζογλου), Σαντριά, Καφετζής, Καραχάλιος.

Related posts

Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη

abola10

Ανακοίνωσε τους Τζαφάι και Βασιλάκο ο Άρης Βασιλάκος

Kώστας Παλαιολόγος

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Αποκτά τον Χρήστο Φάρο από τη Διάνα για τρεις μήνες

Γιώργος Ανανίδας