free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Νίκες για Πικέρμι και Θησέα Ν. Μάκρης

Με το διπλό και με σκορ 1-2 έφυγε από τον Κουβαρά ο Αετός Πικερμίου, ανεβαίνοντας κι άλλο βαθμολογικά, εν αντιθέσει με τον Κουβαρά που δεν δείχνει πως μπορεί να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή!

Ο Κουβαράς μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, πίεσε το Πικέρμι και μόλις στο 13′ προηγήθηκε με κεφαλιά του Λιάπη μετά την εκτέλεση φάουλ του Σερμπενιάδη από τα δεξιά. Από το γκολ του Κουβαρά και ύστερα το Πικέρμι ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 24′ η προβολή του Καραβατάκη έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 40′ μάλιστα, ο Αετός Πικερμίου πραγματοποίησε ολική ανατροπή, καθώς η φανταστική ατομική ενέργεια του Αρβανιτίδη από τα αριστερά και το ιδανικό του τελείωμα διαμόρφωσαν το 1-2.

Στην ανάπαυλα του αγώνα το Πικέρμι έχοντας αβαντάζ το 1-2, μπήκε πιό δυνατά από τον Κουβαρά και θα μπορούσε, κάλλιστα, να σκοράρει τελειώνοντας έτσι την υπόθεση νίκη νωρίτερα, αλλά οι άστοχες επιλογές και ο εξαιρετικός Καραογλάνης κρατούσαν ζωντανό τον Κουβαρά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Το δεύτερο ημίχρονο είχε δυνατά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του παιχνιδιού να πέσει αισθητά και οι δύο ομάδες να περιορίζονται κύρίως στο κέντρο. Ο Κουβαράς προσπαθούσε να απειλήσει από τα στημένα, αλλά η αμυντική προσήλωση των αμυντικών του Πικερμίου δεν τους το επέτρεψε. Στο 72′, όμως, ο Μπουλούμπασης ανατράπηκε στην περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι για τον Κουβαρά, αλλά ο Σερμπενιάδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει, με τον Βοτσίδη να του λέει “όχι” και να κρατά το προβάδισμα για την ομάδα του! Έτσι το τελικό 1-2, ανέβασε κι άλλο βαθμολογικά τον Αετό Πικερμίου, ενώ για τον Κουβαρά ήταν ακόμη μία καταδικαστική ήττα.

Διακριθέντες για τον Κουβαρά οι Σταμάτης και Καραογλάνης και από το Πικέρμι οι Καραβατάκης, Αρβανιτίδης και Ιωάννου.

Διαιτητές: Φωστέρης, Σπίθας, Πειρασμάκης

Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν (Βουλισμάς 88′), Μπουλούμπασης (Σωφρονάς 82′), Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Τόλιας, Χατζής (Βαρσαμογιάννης 55′), Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Ζαφειρόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Βοτσίδης, Φρίγγης (Κοντογιάννης 89′), Σερμαγιάς, Καλογραιάκης, Κονταρίνης, Γκιντίδης, Γκουτσιάς, Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (Τσέρμος 90′) , Μουλλάκης (Κονταρίδης 81′), Ιωάννου.

 

Θησέας Ν. Μάκρης-Γέρακας 1-0

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, για το πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, ο Θησέας, στη Νέα Μάκρη, είχε την ουσία και κέρδισε με 1-0 τον Γέρακα, που πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Θησέας Ν. Μάκρης με τη νίκη, αυτή, παραμένει στο κυνήγι της ανόδου, ενώ ο Γέρακας μπήκε… σε μπελάδες και έβαλε κινδύνους για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς ο Διόνυσος τον πλησίασε στους 2 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Θησέας μπήκε καλύτερα, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, διατηρούσε εύκολα την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, με τον Γέρακα να περιορίζεται, κυρίως στον αμυντικό τομέα. Έτσι, στο 30′ ο Μαγκουσοχατζάκης σκόραρε για τον θησέα, πραγματοποιώντας το 1-0. Σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι, θεωρούν το γκολ άδικο και φωνάζουν ισχυριζόμενοι πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου με τον Θησέα να δείχνει πιό απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδού ήταν πιο ισορροπημένη, ο Γέρακας κέρδισε κάποια μέτρα, ο Θησέας έριξε, κάπως, τον ρυθμό του και όλα παρέμεναν ρευστά. Παρ’ όλα αυτά, όσο η ώρα περνούσε τα πράγματα γίνονταν ευκολότερα για την Νέα Μάκρη, ενώ ο… “κλοιός” έσφιγγε για τον Γέρακα. Έτσι με σωστή διαχείριση του 1-0, ο Θησέας ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Γέρακα και διατήρησε τις ελπίδες του για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγούν στα… “Σαλόνια της Α’ ΕΠΣΑΝΑ”!   

Διαιτητές: Χαρισμανίδης, Καραθανάσης, Ντόστης.

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μηναδάκης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Νικολέας, Βαγγελίου, Μαγκουσοχατζάκης (Ξύδης 60′), Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Γεωργάτος (Μαγγίνας 73′), Δημητρίου (Διασύτης 53′)

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ: Φελέσκουρας, Μίαρης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Βλαχιώτης (Τσιροζίδης 46′), Παπαβασιλείου(Δριλάκης 55′), Χριστοφιλόπουλος, Καγιάς, Μανιδάκης (Μπερέτης 63′), Καλούδης, Δελάρδας

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Εννέα αγώνες στο αυριανό (21/10) πρόγραμμα

Abola Team

ΑΝΟΙΞΗ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-1 | Highlights – Δηλώσεις

Abola Newsroom

Πρόκριση με ανατροπή η Αστυπάλαια Κορυδαλλού VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς