free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα Πετράλωνα 1-1 με το Καλαμάκι

Τα Πετράλωνα που είχαν την καθολική υπεροχή και χαμένο πέναλτι έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο εντός έδρας ματς με το Καλαμάκι.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 10′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατσίποδα και το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Ταμπάκου.

Στο 25′ ο Παπαγεωργίου με θεαματικό γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου. Στο 50′ δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε χέρι του Πλακοπίτα από την σέντρα που έβγαλε ο Σπυροπάλι. Το εκτέλεσε ο Ρόκο όμως ο γκολκίπερ Τσαγκαράτος που κράτησε την ομάδα του στα δύσκολα έπεσε στην σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 83′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε αγκωνιά του Πλακοπίτα στον Βέλλη μέσα στην περιοχή. Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πλακοπίτας του Καλαμακίου.

Με λάθη η διαιτησία του Ανδρουτσόπουλου, καλή η πρώτη βοηθός Σταντσίου, άριστος ο δεύτερος βοηθός Λασπάς. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δρόσος, Βέλλης, Μουσάϊ, Κατσούδας, Χελιώτης, Λάππας, Καρούμπαλης(61′ Μινάϊ), Χατζημιχάλης(67′ Παπαδάκης), Ρόκο, Σπυροπάλι(75′ Κυφωνίδης), Παπαγεωργίου. ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Τσαγκαράτος, Κοτόπουλος, Πλακοπίτας, Καλύβας, Μ. Γεροντάρης, Γιοβανόπουλος, Ταμπάκου(60′ Καραγιάννης), Μποφίλιος, Καφέτζης, Κατσίποδας(86′ Καλόγιαννης), Χρυσολωράς(75′ Μακρής).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Ανανεώνει με Κουφογιαννάκη

Βαγγέλης Βασιλόπουλος: “Η συλλογική δουλειά με αναδεικνύει σκόρερ στον Τριφυλλιακό”

Abola Team 3

«Φωνάζει» η Αγία Ελεούσα για τη διαιτησία του Σφακιανάκη με Λυκόβρυση

Kώστας Παλαιολόγος