free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αγγελάκης: «Θα είναι μεγάλη επιτυχία να πάρουμε το Κύπελλο»

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο επερχόμενος τελικός Κυπέλλου απέναντι στο Κερατσίνι, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού Τάκης Αγγελάκης.

 

Στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά απέναντι στο Κερατσίνι στρέφουν πλέον άπαντες την προσοχή τους στον Αετό Κορυδαλλού.

Το ντέρμπι τίτλου στο πρωτάθλημα και η ήττα με 2-1 από τους «ροσονέρι» στο  «Π. Σαλπέας», ανήκει πλέον στο παρελθόν κι άπαντες προετοιμάζονται, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας για τις ανάγκες του σαββατιάτικου τελικού, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Τάκης Αγγελάκης είναι άριστος γνώστης των ιδιατεροτήτων της συγκεκριμένης διοργάνωσης, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχει κατακτήσει το εν λόγω τρόπαιο τόσο ως παίκτης των Αίαντα Σαλαμίνας και Βύζαντα Μεγάρων, όσο και ως προπονητής της ΑΕ Περάματος το 2009 απέναντι στον Περαμαϊκό με 2-0.

Ο πολύπειρος κι επιτυχημένος προπονητής με δηλώσεις του στο «Abola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία ο Αετός Κορυδαλλού θα στοχεύσει στην παρθενική κατάκτηση Κυπέλλου στην ιστορία του.

«Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι κι έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ομάδα μας θα δώσει το παρών για τρίτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια το παρών σε τελικούς ΕΠΣ Πιεραια (σ..σ είχαν προηγηθεί οι συμμετοχές στους τελικούς του 2014 στην ήττα με 2-1 ασπό τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και  πέρυσι πάλι με αντίπαλο το Κερατσίνι στην ήττα με 1-0). Γεγονός το οποίο από μόνο του αποτελεί  σπουδαίο επίτευγμα, τη στιγμή, όπου άλλοι σύλλογοι αγνοούν τέτοιες διακρίσεις.

Σαφέστατα, θα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυία εάν κατορθώσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Αγγελάκη, για να προσθέσει:

«Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να φανούμε πολύ συγκεντρωμένοι κι αποφασιστικοί, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας. Ευχή όλων, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι, που θα είναι αντάξιο της αίγλης και της δυναμικής των δύο αντιπάλων»

 

 

Related posts

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Πάμε για το καλύτερο δυνατόν»

Kώστας Παλαιολόγος