free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του λευκώματος του Μίμη Δομάζου

Πολύς κόσμος παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/3) στην παρουσίαση του λευκώματος (βιβλίου) του Μίμη Δομάζου με τίτλο “Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις”.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με ορισμένες από τις ατελείωτες μεγάλες στιγμές του “Στρατηγού” του ελληνικού ποδοσφαίρου το λεύκωμα του οποίου έγινε ανάρπαστο από τους παριστάμενους.

Προλόγισαν ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ο οποίος απένειμε πλακέτα στον Μίμη Δομάζο, οι βετεράνοι άσοι Αντώνης Αντωνιάδης, Στέλιος Μανωλάς και Πέτρος Μίχος, η Πόπη Δομάζου, ο εκδότης του βιβλίου Αριστείδης Ξηντάρας. Ο Αντώνης Αντωνιάδης ανέφερε ότι ο Μίμης Δομάζος είναι ο ποδοσφαιρικός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου με παγκόσμια εμβέλεια που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τις νέες γενιές και με το ήθος του και με τον άψογο χαρακτήρα του. Ο Στέλιος Μανωλάς τόνισε ότι αισθάνεται ευτυχισμένος που από ηλικίας μόλις 17 ετών είχε συμπαίκτη τον Μίμη Δομάζο ενώ ο Πέτρος Μίχος ανέφερε ότι ο Μίμης Δομάζος έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μίμης Δομάζος από την πλευρά του αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία του μεταξύ άλλων είπε ότι πράγματι το ποδόσφαιρο ήταν και είναι ολόκληρη η ζωή του. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν από τον δήμο Ιλίου ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Παντέλης και από την διοίκηση του Ιάσωνα ο υπεύθυνος Τύπου-Επικοινωνίας και Ταμίας του συλλόγου Ανδρέας Νταγιάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος είναι δημότης και δημοτικός σύμβουλος στο Ίλιον.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Δείτε όλες τις ΦΩΤΟ της εκδήλωσης ΕΔΩ

Related posts

Από τον αγώνα Παλαιμάχων Δάφνη Ερυθρών-Επίλεκτοι Φίλοι (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Αγώνα μνήμης οι παλαίμαχοι των Πετραλώνων τη Μ. Δευτέρα

Abola Team 3

Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχών Ποδοσφαιριστών του Αγίου Δημητρίου { ΑΟΑΔ}

Ρένος Γιαμπουράς