free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πράσινος: «Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή και πάθος»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την νίκη απέναντι στα Αστέρια Δραπετσώνας έπλεξε ο τεχνικός των Νέων Δραπετσώνας Μανώλης Πράσινος.

 

 

Ένα από τα πιο σημαντικά τους βήματα για την εξασφάλιση της παραμονής τους στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας πραγματοποίησαν οι Νέοι Δραπετσώνας με την νίκη τους επί των Αστεριών με 2-1.

Μάι επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα του Μανώλη Πράσινου να αναρριχηθεί στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους και να απομακρύνεται από τις θέσεις, που οδηγούν στα πλέι άουτ παραμονής.

Ο τεχνικός Μανώλης Πράσινος με δηλώσεις του στο «Abola.gr» εξέφρασε τη απόλυτη ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο, που παορυσίασαν οι ποδοσφαιριστές του:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα τα παιδιά ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλά στην τακτική που επιλέξαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έβγαλαν πάθος και ψυχή και με την εμφάνισή τους έδειξαν ότι ήθελαν πάθρα πολύ την νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μανώλη Πράσινου, για να προσθέσει:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές γιατί βγήκε η δουλειά όλης της εβδομάδας, στο γήπεδο.Την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε με τον Μιθριδάτη και ελπίζουμε να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια.»

 

 

 

Related posts

«’Εκλεισαν» Παπαγεωργίου τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος από Πανφαληρικό ο Νίκος Μέξης

Kώστας Παλαιολόγος

Παραιτήθηκε ο Δρακόπουλος από τον Ίκαρο Καλλιθέας

Kώστας Παλαιολόγος