free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Θα τα δώσουμε όλα για παραμονή!»

 

 

Το σύνθημα για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας έδωσε ο προπονητής του ΑΟΑΔ Μπάμπης Σκλάβος.

 

Τις εξαίσιες εμφανίσεις του τελευταίου διμήνο συνέχισε ο ΑΟΑΔ απέναντι στη Ένωση Ρέντη.

Το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου έβαλε … δύσκολα στην πολύ ποιοτική και φιλόδοξη ομάδα του Ρέντη, ωστόσο, λύγισε στο 92ο λεπτό, χάνοντας με 1-0.

Ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος με δηλώσεις του στο «Abola.gr» αναφέρθηκεμε ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στη μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν σε ακόμη μία αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του, δίνοντας παράλληλα στο στίγμα του ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας:

«Κοιτάξαμε στα μάτια μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Ένωση Ρέντη, αλλά σταθήκαμε υπερβολικά άτυχοι, αφού δεχθήκαμε το γκολ στο 92ο λεπτό, που μα ςς΄τερησε την ευκαιρία να πάρουμε ένα πολύτιμο βαθμό. Μέχρι το 70 είχαμε εγκλβωβίσει την αντίπαλό μας, αλλά στα τελευταία λεπτά μείναμε από δυνάμεις , απόρροια του γεγονότος ότι έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ μικρό ρόστερ. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όσο πάει. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά μας, ενώ και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχω στην διάθεσή μου επιδεικνύουν τρομερή όρεξη και διάθεση για προσφορά. Θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή κα μία θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. Ένα είναι το σίγουρο ό,τι ο,τιδήποτε και να συμβεί θα το πετύχουμε με ψηλά το κεφάλι».

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, φέρνει τον προπονητή το ΑΟΑΔ αντιμέτωπο με την παλιά του ομάδα, τον ΑΣ Ποντίων. Πώς αντιμετωπίζει ο Μπάμπης Σκλάβος αυτό το αντάμωμα»;

«Σαφέστατα, θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, αφού θα τεθώ αντιμέτωπος με μία ομάδα, με την οποία πέρυσι ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Κρατάω όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις που έζησα εκεί. Στον ΑΣ Ποντίων βίωσα τις μεγαλύτερες στιγμές της μέχρι τώρα προπονητικής μου διαδρομής. Όσον αφορά το καθά αγωνιστικό μέρος, εμείς δνε έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη, που θα διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες για παραμονή».

 

  

 

 

 

Related posts

«Πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιβλητικός ο Φαληρικός

Kώστας Παλαιολόγος

Πέρασε πέμπτη η ΑΕ

Nάσος Φακίδης