free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός λένε στον ΠΟΨ

Δεν το πιστεύουν στον ΠΟΨ πως χάθηκε στο ματς με τον Άτταλο η νίκη μέσα από τα χέρια της ομάδας παρότι αυτή προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ.

Την εξήγηση έδωσε ο τεχνικός του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης ο οποίος δήλωσε: “Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε μια εύκολη νίκη, δημιουργήσαμε πολλές ακόμα ευκαιρίες όμως η νίκη δεν ήρθε. Αυτή είναι όμως η μοίρα του ποδοσφαίρου”. Για το δύσκολο εκτός έδρας ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό Λιοσίων εκτός έδρας ο τεχνικός του ΠΟΨ τόνισε: “Ο Ολυμπιακός Λιοσίων είναι η πιο δύσκολη ίσως ομάδα της κατηγορίας. Για εμάς όμως δεν υπάρχουν επιλογές. Από δω και στο εξής κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και κοιτάζουμε να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας.

Το ίδιο ισχύει και για το ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων όπου πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”. Ο ποδοσφαιριστής. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παναγιώτης Κοτσώνης δήλωσε: “Μπήκαμε διαβασμένοι στο ματς με τον Άτταλο και αυτό αποδείχθηκε ότι πετύχαμε γκολ που προήλθαν από δουλεμένες φάσεις. Παρότι δεν πήραμε τα αποτέλεσμα που θέλαμε, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας”. Από την πλευρά του ο άσος της ομάδας Μάριος Παπαδόπουλος ανέφερε: “Δεν μας πτοεί το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε τον Άτταλο. Ο στόχος μας παραμένει η παραμονή και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Καλογερόπουλος: «Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε την άσχημη παράδοση με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Γεωργαντίδης (Άρης Καλαμακίου):”Πώς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα;”

abola10