free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε!»

Στην αξία της εκτός έδρας ισοπαλίας απέναντι στα Πετράλωνα, αναφέρθηκε ο προπονητής του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε το Καλαμάκι με την πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε με 1-1  από τα πρωτοπόρα Πετράλωνα.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικά, στάθηκε σαν ίσος προς ίσο κόντρα στην ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου και απέσπασε ένα αποτέλεσμα, το οποίο ενδέχετια να την βοηθήσει και από ψυχολογικής πλευράς, όσον αφορά την προσπάθεια, που κάνει για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς μιλώντας στο «Αbola.gr» επαίνεσε την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας το έναυσμα για ακόμη καλύτερη παρουσία στην συνέχεια του  «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου τόσο από το τρόπο με τον οοίο αντιμετώπισαν τον αντίπαλο,όσο πολύ περισσότερο από τη γενικότερη συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι, απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Πήραμε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.  Ευτυχήσαμε να πεηγηθούμε μ’ ένα πέναλτι, ενώ στην συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσαμε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια ο αντίπαλοί μας, δημιούργησαν ευκαιρίες έφτασαν στο 1-1, ενώ και το πέναλτι που τους δόθηκε ήταν πολύ αυστηρό, αφού το σουτ που είχε γίνει και βρήκε σε χέρι, ήταν από απόσταση 20 εκατοστών. Ευρυχώς, όμως, σταθήκαμε τυχεροί και τουλάχιστον πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια»  ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού, για να προσθέσει:

 «Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πήραμε τέσσερις βθαμούς στα δύο τελετυαία καθοριστικά παιχνίδια με Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Πετράλωνα και τώρα επικεντρώνουμε την προσοχή μας ενόψει της προσεχούς κρίσιμης αναμέτρησης μετην Αρμενική. Εφόσον κερδίσουμε, θεωρώ ότι θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής».

 

«Τρέχουν» Γιάρας και Ιωακειμίδης

Αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβουν την επόμενη καθριστική αναμέτρηση με την Αρμενική κάνουν οι Άρης Γιάρας και Δημήτρης Ιωακειμίδης. Οι δύο παίκτες ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να καλύψουν το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος από τους τραυματισμούς τους και να τεθούν στη  διάθεση του προπονητή τους Νίκου Μανωλά.

 

 

 

Related posts

Επική ανατροπή Ανθούπολης!

abola10

Γιαννόπουλος: «Μεταμορφωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και ανατρέψαμε το σκορ»

Kώστας Παλαιολόγος

Σπυράκης: «Μονόδρομος η νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»