free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Πάμε να γράψουμε ιστορία!»

Το σύνθημα για την πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑ στην ιστορία του συλλόγου έδωσε ο τεχνικός του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

Στον αυριανό σπουδαίο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ με αντίπαλο τα Σούρμενα περιστρέφονται τα πάντα πλέον στον Χαραυγιακό.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής ομάδα των ανατολικών προαστίων θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της και όπως είναι φυσικό, η ανυπομονησία, αλλά και η δίψα για την κατάκτηση αυτού του βαρύτιμου τροπαίου έχει συνεπάρει τους πάντες στο στρατόπεδο των «νεατζούρι»,

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι πανέτοιμος να προσθέσει το ονομά του σε μία πολύ κολακευτική κατηγορία προπονητών και να γίνει ο πρώτος που κατακτάει Κύπελλο σε τρεις διαφορετικές Ενώσεις!

Αυτό γιατί έχει κατακτήσει Κύπελλο στην Δυτική Αττική ως τεχνικός του Μανδραϊκού, αλλά και στον Πειραιά την σεζόν 2013-14 ως προπονητής του Εθνικού Πειραιά και τώρα φιλοδοξεί να γνωρίσει ανάλογες στιγμές ως τεχνικός του Χαραυγιακού!

Ο προπονητής των «νερατζούρι» αναφερόμενος στην αυριανή σπουδαία αναμέτρηση με τα Σούρμενα τόνισε στο «Αbola.gr»:

«Πάμε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε ένα ματς – γιορτή του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Ο Χαραυγιακός δεν έχει κατακτήσει κάποιο Κύπελλο ΕΠΣΑ στο παρελθόν και αυτή η συγκυρία προσδίδει ακόμη ένα ακόμη ιδιαίτερο τόνο στην αναμέτρηση. Πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να γράψουμε ιστορία απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι τα Σούρμενα. Θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να αποδώσουμε πολύ καλά, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου και επιτυχημένου προπονητή, για να προσθέσει, αναφερόμενος στην εξαιρετική παρουσία των παικτών του στο νικηφόρο 3-0 επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου:

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκούρασα πολλούς από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σστα περισσότερα παιχνίδια της φετινής πειρόδου, ενόψει τελικού. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, που αγωνίστηκαν εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν είχαν παίξει σχεδόν καθόλου και πλέον απέκτησα ευχάριστο πονοκέφαλο ανοίγοντας παράλληλα το ροτέισον. Μπορούμε να ποντάρουμε σε αρκετούς παίκτες και διαπιστώνω ότι το ρόστερ μας είναι πολύ ποιοτικό» 

Related posts

«Νίκη που την είχαμε ανάγκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Να κάνουμε την έδρα μας φρούριο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο!»

Kώστας Παλαιολόγος