free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αγγελάκης: «Σπουδαίο επίτευγμα η συμμετοχή στον τελικό»

 

 

Τον ενθουσιασμό του από την τρίτη συμμετοχή του Αετού Κορυδαλλού σε διάστημα τεσσάρων ετών σε τελικό Κυπέλλου, φανέρωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Τάκης Αγγελάκης.

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος από το σπουδαίο επίτευγμα της παρουσίας του Αετού Κορυδαλλού σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά για τρ΄λιτη φορά στο διάστημα ττων τεσσάρων τελευταίων ετών, είχε ο Τάκης Αγγελάκης.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας των «κιτρινόμαυρων» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της όμορφης εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΕΠΣ Πειραιά στο εστιατόριο «VAmmos» για τις ανάγκες του σαββατιάτικου τελικού ανάμεσα στο Κερατσίνι και τον Αετό Κορυδαλλού, εστίασε στο εκπληκτικό αυτό κατόρθωμα:

«Αποτελεί τεράστια τιμή κι ένα σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα μας που συμμετέχει για τρίτ φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια σ’ έναν τελικό Κυπέλλου!

Σαφέστατα, θα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία εάν κατορθώσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα με τεράστια ιστορία όπως είναι το Κερατσίνι

Ευχή όλων, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι, που θα είναι αντάξιο της αίγλης και της δυναμικής των δύο αντιπάλων και να κερδίσιε ο πιο τυχερός και αποφασιστικός»

Related posts

Για το καλύτερο ο Ήφαιστος κόντρα στον Αμπελακιακό

Kώστας Παλαιολόγος

Μώραλης: «Συγχαρητήρια στον ΑΟ Καραβά»

Kώστας Παλαιολόγος

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!

Kώστας Παλαιολόγος