free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπούγας: «Να σταθούμε αντάξιοι σ’ αυτή τη γιορτή»

 

 

Την σφοδρή του επιθυμία για την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στο Κερατσίνι φανέρωσε ο Πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης Μπούγας.

 

 

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν, ώστε να φθάσουν στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά στην ιστορία του συλλόγου, παρουσιάζονται άπαντες στον Αετό Κορυδαλλού.

Την ανυπομονησία που έχει κυριεύσει όλους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο να απολαύσουν την κάθε στιγμή του σαββατιάτικου τελικού απέναντι στο Κερατσίνι, ανέδειξε ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπούγας στο πλαίσιο της όμορφης εκδήλωσης, που παρέθεσε η ΕΠΣ Πειραιά στο «VAmmos»

«Είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι θα δώσουμε για τρίτη φορά στο πέρασμα των τεσσάρων τελευταίων ετών το παρών σ’ ενα τελικό Κυπέλλου  Η ομάδα μας έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και θέλουμε όσο τίποτε άλο να φανούμε αντάξιοι σ’ αυτή την όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.

Ευχή όλων μας είναι να διεξαθεί ένας όμορφος τελικός, που θα αποτελέσει διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός»

  

 

 

Related posts

«Το θέλαμε για δύο σημαντικούς λόγους!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στον Ήφαιστο ο Γιάννης Ψυλλάκης!

Kώστας Παλαιολόγος

Στην ΑΕ Μοσχάτου ο Βοϊδονικόλας

Nάσος Φακίδης