free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Κυπελλούχος ο Ασπρόπυργος!

Η ομάδα του Νίκου Μουράτογλου κατέκτησε για έβδομη φορά το τρόπαιο του Κυπελλούχου ΕΠΣΔΑ στην ιστορία της επικρατώντας 3-1 του Μανδραϊκού.

 

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Δυτικής Αττικής για έβδομη φορά στην ιστορία του πανηγύρισε ο Ασπρόπυργος.

Το συγκρότημα του Νίκου Μουράτογλου αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, θριάμβευσε 3-1 του Μανδραϊκού αποτελώντας με διαφορά την ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις του βαρύτιμου τροπαίου στην Δυτική Αττική.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε τον σπουδαίο τελικό ο τυπικά φιλοξενούμενος Ασπρόπυρος.

Μόλις στο 4’ έπειτα από σέντρα του Σταγάκη, ο επερχόμενος Φάνης Λαμπρογεώργος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, βάζοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Ασπρόπυργου, οι οποίοι φανέρωσαν τις αγωνισιτκές τους αρετές και στο 28’ έφτασαν στο δεύτερο γκολ/..

Ο Κουσίδης με ωραία κάθετη τροφοδότησε τον Γιάννη Κατσίκη που με σούτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.

Ο Μανδραϊκός  του Πέτρου Ξανθόπουλου παρά τα δύο γρήγορα γκολ, που δέχθηκε, δεν το έβαλε, κάτω, αντέδρασε ακι στο 40’ μείωσε το σκορ. Έεπιτα από όμορφο συνδυασμό των

Τσακίρη –Βούκα- Μακρίδη, ο τελευταίος με ψύχραιμο σουτ μείωσε σε 1-2

Το τελικό 1-3 για τον Ασπρόπυργο πέτυχε ο Κουσίδης στο 90’, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Μανδραίκού γράφοντας το 1-3

Διαιτήτευσε ο Σταύρος Δημητρόπουλος .

ΑΟ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Μάνης, Τσατίδης, Πλάτανος, Εβερετ, Σταυρόπουλος(70’Επιτροπάκης), Τσακίρης, Βούκα(85’ Κακοσίμος), Τύρπος, Ετόβ, Μακρίδης, Γεωργιάδης Χ.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣ (Νίκος Μουράτογλου):Τσακιλτζίδης, Σακελλαρίου, Σταγάκης,Ταράτσας, Πολύζος, Νάκας, Κατσίκης, Ζωγράφος(54’Καλέμι), Λαμπρογεώργος(71’Μπέχλης), Καλογρίδης(68’Σιδηρόπουλος), Κουσίδης.

 

 

 

 

 

Related posts

Οι διαιτητές στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΔΑ: Κάλεσμα μικτών ομάδων Παίδων – Νέων

Nάσος Φακίδης

Τα ματς του Σαβ/κου (10η Αγων.) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Newsroom