free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να επιτεθούμε για την πρόκριση!»

Στους τομείς, που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην πρόκριση επί της Μπεσίκτας αναφέρθηκε ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

 

Έχει «φάει» τους αγώνες υψηλής κρισιμότητας με το κουτάλι. Διαθέτει βιογραφικό που … ζαλίζει! Για τον Εστέμπαν Καμπιάσο ο λόγος.

Ο Αργεντινός πολύπειρος μέσος και κάτοχος ενός Champions League  με την Ίντερ το 2010 εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύποου ενόψει της καθοριστικής ρεβάνς με την Μπεσίκτας και με την εμπειρία που τον διακρίνει, έσπευσε να δώσει το σύνθημα για πρόκριση

«Κατ’ αρχάς, αυτό που ελπίζω και επιθυμώ να διαφέρει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, είναι το αποτέλεσμα. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στην επόμενη φάση» ήταν το αρχικό σχόλιο του σκόρε του μοναδικού τέρματος του Ολυμπιακού στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στοι «Γ. Καραϊσκάκης», για να προσθέσει:

«Σε ό,τι έχει να κάνει με το αυριανό ματς, πιστεύω ότι θα έχει αρκετές ομοιότητες με το πρώτο. Η Μπεσίκτας παίζει με κατοχή της μπάλας και αύριο το ίδιο θα κάνει. Είναι μία ομάδα που ξέρει να υπερασπίζεται την εστία της, γνωρίζει πώς να κάνει επίθεση κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αμυνθούμε, να τρέξουμε αρκετά, κυρίως, όμως, να επιτεθούμε, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση»

 

 

Related posts

Ανακοίνωσε Μενδρινό ο Απόλλων, ανανέωσε και ο Αλμπάνης

Abola Team 3

Παλλλαυρεωτικός: Σημαντική ενίσχυση με τον Κλωνάρη

Abola Team

Στον Αήττητο Σπάτων ο Φώτης Κόκκορης

Abola Team 2