free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπάθας: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!»

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευγενική παραχώρηση του «Γ. Καραϊσκάκης για την τέλεση του σπουδαίου τελικού Κυπέλλου με το ν Αετό Κορυδαλλού ευχαρίστησε δημόσια ο υενχικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

Στην απόλυτη ευτυχία του για το γεγονός ότι για ακόμη μία χρονιά το γήπεδο «στολίδι»  του ελληνικού ποδοσφαίρου, το «Γ. Καραίσκάκης» θα φιλοξενήσει έναν ακόμη σπουδαίο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά ανάμεσα στο Κερατσίνι και τον Αετό Κορυδαλλού, εξέφρασε ο τεχνικός των «ροσονέρι» Βασίλης Σπάθας.

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας των «ροσονέρι» στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣ Πειραιά με αφορμή την τέλεση του σπουδαίου τελικού του ερχόμενου Σαββάτου έδωσε το στίγμα του:

«Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για την εξυπηρέτηση που μας παρέχει αυτό το στολίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη τέλεση αυτού του πολύ σημαντικού αγώνα, που αποτελεί γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες απέναντισε μία  πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Αετός Κορυδαλλού. Ευχή μου είναι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει  το Κερατσίνι»

 

 

 

 

Related posts

Σκλάβος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βήμα» παραμονής για την Αστυπάλαια!

Nάσος Φακίδης

Δεν ξεχνάει τις «ρίζες» του ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος