free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑ: Δηλώσεις, παραλειπόμενα, όλες οι παρουσίες (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις πρόσφερε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, όπου το τρόπαιο κατέκτησε η ομάδα των Σουρμένων που επικράτησε του Χαραυγιακού με σκορ 2-1.

Το Abola.gr παρουσιάζει τις δηλώσεις όλων των προπονητών και πρωταγωνιστών του τελικού και τις παρουσίες σε αυτόν.

 

Γιάννης Μητρούσης: “Άξια κατέκτησαν το Κύπελλο τα Σούρμενα”

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, ο Γιάννης Μητρούσης. Ο νεαρός τεχνικός των Σουρμένων δήλωσε: “Ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και άξια τα Σούρμενα κατέκτησαν το Κύπελλο. Για την επιτυχία αυτή αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου ενώ μεγάλο μερίδιο στην κατάκτηση του τροπαίου έχουν και οι δύο συνάδελφοι προπονητές στα Σούρμενα ο Μιχάλης Κάτσικας και ο Βαγγέλης Μάλλιος, Και οι τρεις αλλαγές που έκανα ήταν αναγκαστικές. Όμως όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο”,

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των Σουρμένων Γιώργος Μανωλιάδης ανέφερε: “Θέλω να εξομολογηθώ κάτι σχετικά με τον σκόρερ της ομάδας μας τον Καζαντζή. Πριν από τον τελικό μου αποκάλυψε ότι σε αυτό το γήπεδο είχε σκοράρει και πάλι βάζοντας γκολ και στα δύο τέρματα. Το ίδιο έκανε και στον τελικό. Σίγουρα μας έδωσε ώθηση η συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων μας”.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής της Κυπελλούχου ομάδας της ΕΠΣΑ Τάσος Μπουγιούκος δήλωσε: “Μπήκαμε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι στο ματς για την κατάκτηση του τροπαίου και τα καταφέραμε. Πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας που μας κάνει να πετάμε από την χαρά είναι ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια των Σουρμένων και ο φανταστικός κόσμος μας”.

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: “Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχε σκοράρει ο Αναστασόπουλος”

Στα λάθη και στις χαμένες ευκαιρίες “χρέωσε” την απώλεια του τροπαίου στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο τεχνικός του Χαραυγιακού, χωρίς ωστόσο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των Σουρμένων. Συγκεκριμένα ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δήλωσε: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε. Δεχθήκαμε από νωρίς γκολ από ένα λάθος δικό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι μας βγήκαν οι αλλαγές και παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας είναι δυνατός στον άξονα και με αυτό τον τρόπο λειτουργήσαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες με τον Αναστασόπουλο και νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο, στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αν πετυχαίναμε κι ένα δεύτερο γκολ τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σχετικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τα Σούρμενα ήταν καλύτερα και δίκαια πήραν το Κύπελλο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας αφού στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα”.

Όλες οι παρουσίες στον τελικόΤις δύο ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο συνόδευαν παίκτες από τις υποδομές που κρατούσαν τις σημαία της ΕΠΣΑ.Στην ανάπαυλα χορευτικές ομάδες από πολλές κοπέλες χόρεψαν Ποντιακούς χώρους.Από πλευράς δημοσιογράφων παρέστησαν οι Γιώργος Ζουρίδης, Κώστας Ράπτης, Γιάννης Μαυρόπουλος ο υπεύθυνος του Abola.gr Ρένος Γιαμπουράς, οι Σταύρος και Παναγιώτης Θανόπουλος και ο Κυριάκος Παντζαρίδης και οι φωτορεπόρτερ Γιάννης Μητσόπουλος και Παναγιώτης Τριχιάς.Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των 800 περίπου οπαδών των Σουρμένων στον τελικό που δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με τα πολλά βεγγαλικά και τα καπνογόνα που άναψαν χωρίς να πετάξουν πάντως κανένα στον αγωνιστικό χώρο.Οι παίκτες των Σουρμένων με το σφύριγμα της λήξης του τελικού έτρεξαν με το τρόπαιο υψωμένο στην εξέδρα που ήταν ο λαός της ομάδας και πανηγύρισαν όλοι μαζί τρελά την κατάκτηση του Κυπέλλου.Απαρηγόρητος λόγω της απώλειας του Κυπέλλου έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του τελικού ο ποδοσφαιριστής του Χαραυγιακού Μακρυγιάννης.Τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ στη Νέα Σμύρνη, στην έδρα του Πανιωνίου εκτός από το προεδρείο της ΕΠΣΑ τους Πάνο Δημητρίου δηλαδή και Άγγελο Νικόπουλο παρακολούθησαν όλα τα στελέχη της Ένωσης της Αθήνας και μεταξύ άλλων: Από την Ένωση οι Δήμος Κασκαντίρης, Στέλιος Ευστρατίου, Τάσος Λυμπέρης, Γιάννης Ρούσσος, Μανώλης Στρατής, Βασίλης Λαδάς, ο κορυφαίος παράγοντας του Εθνικού κ. Αγγελόπουλος που είχε μαζί του τον “Εθνικάρα” Γιάννη Μαντζουράνη, ο Παναγιώτης Βαρούχας, οι βετεράνοι άσοι του Πανιωνίου Τάκης Χριστόπουλος και Φαμέλης, ο γνωστός προπονητής Γιάννης Καλιακούδης, από την διαιτησία μεταξύ άλλων οι Κίκηρας, Γιάννης Καλογερόπουλος και οι δίδες Σταντσίου και Δέτση το κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης των Πετραλώνων Φώτης Κουρεμένος, εκπρόσωποι του Θρίαμβου Αθηνών, από την διοίκηση του Ιάσωνα οι Γρηγορίου και Ανδρέας Νταγιάκος, οι τεχνικοί Θοδωρής Κουτσουδάκης, Βαγγέλης Μάλλιος και Παπακανέλλος, από τον ΑΟ Γλυφάδας ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ρουφ Θοδωρής Καραμπάς, ο προπονητής της ομάδας των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου Γιάννης Βλάχος, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, ο βετεράνος άσος του Ιωνικού Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τάκης Καλύκας, ο παράγοντας της ΕΠΣΑΝΑ και γνωστός αθλητίατρος Φώντας Ρούσσης, ο Καρκοβίρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Βοτανικού Θανάσης Κατσιρόπουλος.ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣΔείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και

όλες τις ΦΩΤΟ του τελικού ΕΔΩ

 
 
 

 

Related posts

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Μικρασιατικό

abola10

Φιλικό με το Ζεφύρι θα δώσει ο ΑΟ Ιλίου

Abola Team 3

Σε επαφές ο Νίκος Μπαδόλας

Τάσος Ζαφειρίου