free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Σταματήσαμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου»

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το 0-0 που απέσπασε η Αλσούπολη απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων εξέφρασε ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις κόντρα σε ομάδες, που έχουν θέσει υψηλούς στόχους στον δεύτερο συγκλονιστικό όμιο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Αλσούπολη.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του τελευταίου διμήνου, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων, κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας κρατώντας με σχετική άνεση το 0-0.

Στοιχείο, το οποίο, όπως είναι φυσικό, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr», επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν:

«Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και αυτό φροντίσαμε να το επιβεβαιώσουμε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Απέναντι στην κορυφαία επίθεση της κατηγορίας, καταφέραμε με σχετική άνεση να κρατήσουμε το «μηδέν» σητν άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φτάσουμε σε αυτή την ισοπαλία, η οποία μας δίνει κουράγιο και ώθηση για την συνέχεια. Μάλιστα, προς το τέλος της αναμέτρησης, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμη και την νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την πολύ καλή λειτουργία μας, αλλά και την προσήλωση και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Αλσούπολης, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με την Κορωνίδα, το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο κόντρα σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της. Συνεχίζουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι ανεξάρτητα με τον ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντι μας».

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Τεράστιο κέρδος μας οι μικροί!»

Μπουγάς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έ”χ”ασε την ευκαιρία η Νέα Σμύρνη

abola10