free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Δυσκολοκατάβλητη η Αλσούπολη»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την Κορωνίδα η αναμέτρηση με την Αλσούπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος.

 

 

Η νέα εντός έδρας ήττα που γνώρισε η Κορωνίδα, αυτή τη φορά από την ιδιαίτερα φιλόδοξη Ελευθερούπολη, προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην ιστορική ομάδα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κταηγορίας

Ο προπονητής της ομάδας του Γαλατσίου Γιάννης Καπράλος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» στάθηκε στα πολά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα του και δεν της έχουν επιτρέψει να παρουσιάσει το πρόσωπο, που θα επιθυμούσε:

«Σε ακόμη ένα παιχνίδι παραδοθήκαμε από τα πολλά προβλήματα που μας βασανίζουν. Η έλλειψη αγωνιστικών χώρων, δεν μας έχει επιτρέψει να προπονηθούμε σωστά και κατάλληλα κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όσο και εάν προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό απέναντι σε μία ομάδα με τις υψηλές βλέψεις και την ποιότητα της Ελευθερούπολης, Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε και την απουσία παικτών πολύ σημαντικών, στοιχείο το οποίο δυσκολεύει ακόμη περις΄σοτερο την προσπάθειά μας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Αλσούπολη. Μία ομάδα ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη, η οποία κατάφερε να μην  χάσει από Παλαιό Φαληρο και Ολυμπιακό Λιοσίων».

 

«Τρέχουν» Κομπόλης και Ντούρας

Τον δικό του αγώνα δρόμου κάνει  ο Χρήστος Κομπόλης, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει και να προλάβει να τεθεί στα πλάνα του προπονητή του Γιάννη Καπράλου ενόψει Αλσούπολης.

Ο βασικός χαφ της ομάδας υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και ακλουθεί εντατική φαρμακευτική αγωγή, ώστε να μπορέσει έστω και την ύστατη ώρα να φωνάξει ετοιμοπόλεμος.

Τα ίδια λίγο – πολύ ισχύουν και για τον Γιάννη Ντούρα. Ο αριστεροπόδαρος μπακ υποφέρει από χτύπημα στο γόνατο, που «κληρονόμησε« κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ώστε να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει σίγουρα ο δυναμικός στόπερ Βασίλης Γκέσιος, που έχει τραυματιστεί στο γόνατο, όωπς επίσης και ο Γιάννης Μπίνης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη.

Related posts

Μπουγάς: «Αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη»

Kώστας Παλαιολόγος

«Πλήγμα» με Γκρέκο στα Βριλήσσια

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team