free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Ήταν νίκη παραμονής!»

Στην αξία του θριάμβου απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας.

 

Ένα δείγμα των πραγματικών φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Κοψαχείλα απέναντι στον ισχυρό και φιλόδοξο ΠΑΣ Γαλάτσι.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο έφτασε στον θρίαμβο με 2-0 κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, με άμεση συνέπεια να βελτιώσει αισθητά την βαθμολογική της θέση

Αυτό, τουλάχιστον μαρτυρά το γεγονός ότι η Κοψαχείλα έφτασε αισίως τους 30 πόντους και πλέον ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» στάθηκε στην αξία του θριάμβου:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας. Μία νίκη που ισοδυναμεί με την οριστικοποίηση της παραμονής και παράλληλα να προσδίδει ώθηση και κουράγιο για τη συνέχεια. Παρουσιαστήκαμε πολύ προσηλωμένοι και με την απαιτούμενη συγκέντρωση. Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ στο να φθάσουμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη » ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Κουφογιαννάκη, για να προσθέσει:

Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και σοβαρότητα, ώστε να προετοιμαστούμε και για τα επόμενα επτά ματς που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος,  αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Άφοβο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και κάτω από αυτό το πρίσμα δουλεύουμε σε καθημερινή βάση».

Related posts

Χωρίς 8 ποδοσφαιριστές θα βρεθεί ο Θρίαμβος Αθηνών

Ρένος Γιαμπουράς

Στο ρετιρέ η Αγία Ελεούσα

Abola Team

Επιστροφή στις νίκες αναζητά ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3