free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Κολωνό»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η επερχόμενη αναμέτρηση με τον Κολωνό αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο Αστέρας Ζωγράφου χάρη στην πολύ σημαντική του εκτός έδρας νίκη επί του Άφοβου Σεπολίων με 1-0.

Ένα «τρίποντο», το οποίο διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες για άνοδο στην Α’ Κατηγορία στους «κυανέρυθρους» και παράλληλα έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων με ΠΟΨ (ήττα 2-1) και Νεοπεντελικό (2-2).

Η νίκη σε συνδσυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση, γέμισαν αυτοπεποίθηση τους πάντες και πολύ περισσότερο τον προπονητή Πέτρο Σομπότοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου αγώνα που περιμένει την ομάδα του απέναντι στον δυνατό και αρκετά ανταγωνιστικό Κολωνό:

 «Θέλαμε να δώσουμε ένα τέλος στο αρνητικό σερί των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων κόντρα σε ΠΟΨ και Νεοπεντελικό. Δείξαμε περισσότερη συγκέντρωση και προσήλωση, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ήταν αρκετά δυνατή και δυσκολοκατάβλητη, με άμεση συνέπεια έστω και στο τέλος να φθάσουμε στην νίκη. Ένα αποτέλεσμα που μας κρατάει γερά στην διεκδίκηση του στόχου της ανόδου. Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει ο Άφοβος, τον αδικεί, δεδομένου ότι μας δυσκόλεψε αρκετά» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει:

«Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο δύσκολο, όσο και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Κολωνό. Μία ομάδα πολύ δυνατή, η οποία χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Πλέον, στον όμιλό μας δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν συγκεκριμένους στόχους και γενικότερα δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα. Θα πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να φθάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε και να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για άνοδο»

Related posts

Επιστροφή στις νίκες ο ΑΟ Ιλίου

Abola Newsroom

Φιλίππου: «Η σεζόν είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολα με σουπερ Ζαννίκο τα Μελίσσια

Βασίλης Θεόκλητος