free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τους έδειξαν την … πόρτα!

Με αποκλεισμό από τις εκδηλώσεις των Ιλισίων 2004 ως το τέλος της σεζόν τιμωρήθηκαν οι Ρέτσκα, Παναγόπουλος και Βαλσάμης.

 

Η διατήρηση της σιδηράς πειθαρχίας αποτελεί το ζητούμενο για την διοίκηση των Ιλισίων 2004 όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία του ιστορικού συλλόγου.

Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από την πρόθεση της διοίκησης να τιμωρήσει με αποκλεισμό των εκδηλώσεων του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπέπεσαν σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Ο λόγος για τους Ντάνιελ Ρέτσκα, Χάρη Παναγόπουλο και Στέφανο Βαλσάμη, οι οποίοι ουσιαστικά τέθηκαν εκτός ομάδας.

Στοιχείο, το οποίο καταδεικνύει σε όλη του την μεγαλοπρέπεια την πρόθεση όλων να λειτουργήσουν ταπα΄ντα κάτω από ένα συγκεκριμένο πλάνο.

 

Μαζικές επιστροφές

Ενισχυμένα συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια τους ενδέχεται να παραταχθούν τα Ιλίσια 2004 κόντρα στην Χρυσούπολη. Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος θα ποντάρει στις υπηρεσίες τεσσάρων σημαντικών στελεχών, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι. Ο λόγος για τους Δημήτρη Φασίτσα, Βασίλη Σπυράκη. Κλαούντιο Φερετάι, όπως φυσικά και τον πρώτο σκόρερ τον Σπύρο Καραπιτιάνη.

Related posts

Γιαννόπουλος: «Αφήσαμε υποσχέσεις»

Abola Newsroom

Γκοβερίνος: «Έχουμε μπροστά μας 13 ακόμη τελικούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Ανταγωνιστικοί με την Κοψαχείλα»

Kώστας Παλαιολόγος