free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Την απογοήτευσή του για την απώλεια του Κυπέλλου από το Κερατσίνι εξέφρασε ο τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού Τάκης Αγγελάκης.

 

 

Για τρίτη φορά στην ιστορία του ο Αετός Κορυδαλλού και μαλιστα στις τέσσερις τελευταίες περιόδους έδωσε το παρών στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του ερασιτενχικού ποδοσφαίρου του Πειραιλα, όπως είναι ο τελικός Κυπέλλου, πατώντας το γρασίδι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Για ισάριθμη φορά ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» αποχώρησαν από το φαληρικό γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι, χάνοντας και φέτος μ’ ένα γκολ διαφορά από το Κερατσίνι. Και μάλιστα με τον ίδιο σκόρερ, τον Άγγελο Ψυχογιό.

Ο τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ομάδα του εδιακιούτο καλύτερης τύχης απέναντι στους «ροσονέρι»:

«Προσωπικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαια. Χάσαμε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράοσυμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες να φτάσουμε στην ισοφάριση , αλλά δεν τα καταφέραμε. Γενικότερα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

 

 

 

 

Related posts

«Συγχαίρουμε τον Καραβά για το Κύπελλο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Με πίστη o Ήφαιστος κόντρα στην Αστυπάλαια

Βαγγέλης Γκιάτης: “Έπαιξε εξαιρετικά το Κερατσίνι, προσοχή με Δόξα Πειραιά”

Abola Team 3