free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μάνταλο η ΑΕΚ 1-0 τον Ατρόμητο

Με κορυφαίο παίκτη και σκόρερ τον Μάνταλο, η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι (0-1), σε ένα ματς που είχε αρνητικούς πρωταγωνιστές τους βοηθούς, που έκλεψαν το 0-1 από την Ένωση και το 1-1 από τον Ατρόμητο. 

Αρνητικοί πρωταγωνιστές στο παιχνίδι οι δύο βοηθοί, με τον α’ βοηθό Τάτση να μην μετράει γκολ της Ένωσης στο 0-0, υποδεικνύοντας λανθασμένα τον Μάνταλο σε θέση οφσάιντ, ενώ ο β’ βοηθός Μπετσόγλου δεν επέτρεψε στους Περιστεριώτες να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Λε Ταλέκ, ο οποίος καλυπτόταν πεντακάθαρα. 

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 52’ έφτασε σε αυτό. Ωστόσο, ο α’ βοηθός Τάτσης, είχε άλλη άποψη καθώς υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Μάνταλο ο οποίος είχε γυρίσει την μπάλα στον Αραούχο και αυτός με τη σειρά του την είχε στείλει στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα, πάντως, η Ένωση μπήκε μπροστά στο σκορ με τον κορυφαίο της παίκτη. Ο Ντίντακ γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μάνταλος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. 

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Μπάχα (72’ Τόνσο), Κατράνης, Ούμπιντες, Πλατέλλας (72’ Λημνιός), Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί (82’ Ντάουντα). 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Ντίντακ, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας (54’ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο (90’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (87’ Πέκχαρτ), Αϊντάρεβιτς. 

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Related posts

Την Πέμπτη 5/10 και επίσημα η κλήρωση της Football League

Abola Team 2

Με αφαίρεση βαθμών απειλείται ο Αχαρναϊκός

Abola Team 2

Τεράστιο “διπλό” για τον Ηρακλή στο Βόλο (vid)

Abola Newsroom