free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βασίλης Σπάθας, ο «Γκαστόνε» των τροπαίων!

 

 

 

Μία σειρά από τρόπαια έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του  ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου πανηγύρισε το «παρθενικό» του Κύπελλο Πειραιά από το πόστο του τεχνικού καθοδηγητή.

 

Οι φετινές επιτυχίες και η ξέφρενη κούρσα του Κερατσινίου σε όλες τις διοργανώσεις έχει ονοματεπώνυμο: Φυσικά κι αναφερόμαστε στον Βασίλη Σπάθα!

Ο νεαρός τεχνικός με την μεθοδική του δουλειά μέσα σε αυτό το διάστημα των πέντε μηνών, όπου βρίσκεται στην ομάδα κατάφερε να ανεβάσει πολλά επίπεδα την αγωνιστική της ποιότητα, να της εμφυσήσει την δική του φιλοσοφία και φυσικά να την φέρει προς των πυλών του νταμπλ!

Και μάλιστα, έχοντας μέχρι στιγμής να επιδείξει το αήττητο και στις δύο διοργανώσεις, όπου πρωταγωνιστούν οι «ροσονέρι»

Παράλληλα, έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής πλέον αρκετούς τίτλους κι επιτυχίες

Ο Βασίλης Σπάθας στον μεγάλο τελικό του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού πανηγύρισε το παρθενικό του Κύπελλο Πειραιά ως προπονητής. Ήταν το μόνο τρόπαιο, που του έλειπε σε επίπεδο ερασιτεχνικών διοργανώσεων και από την στιγμή, που το κατέκτησε κι αυτό το τρόπαιο, έχει να επιδείξει τα πάντα πλέον…

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ως παίκτης έχει στεφθεί δύο φορές Κυπελλούχος Πειραιά με την φανέλα της Χαλκηδόνας (1998, 1999), με την φανέλα της οποίας αναδείχθηκε Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας, όπως επίσης και Κυπελλούχος Ερασιτεχνών.

Επίσης, στο παλμαρέ του ως ποδοσφαιριστής έχει να επιδείξει και την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με τη φανέλα του Άρη Αμφιάλης (2008-09).

Στην πεντάχρονη ως τώρα προπονητική του διαδρομή, ο Βασίλης Σπάθας, επίσης έχει να επιδείξει σειρά τίτλων και σπουδαίων διακρίσεων.

Αρχικά την σεζόν 2011-12 ανακηρύχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΔΑ στον Μανδραϊκό με την ιδιότητα του στενού συνεργάτη ,του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη

Ακολουθεί την σεζόν 2014-15 η κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Πειραιά με τον Ίκαρος Καλλιθέας, ενώ την προηγούμενη σεζόν (2015-16) αναδείχθηκε Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας ως τεχνικός της Προοδευτικής, έχοντας να επιδείξει το αήττητο στην διάρκεια της κανονικής σεζόν

Για να φθάσουμε στην φετινή ονειρική σεζόν, όπου ο Βασίλης Σπάθας  ανέλαβε το Κερατσίνι στα τέλη του Οκτωβρίου, με τους «ροσονέρι» να βρίσκεται στο -2 από τον Αετό Κορυδαλλού.

Με τις τεράστιες γνώσεις και την έντονη προσπωικότητά του, ηγήθηκε της επικής ανατροπής, που έφερε τους «ροσονέρι» στο +5 πλέον από τον κυριότερο ανταγωνιστή του στον δρόμο προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Προβάδισμα, το οποίο φέρνει τους «ροσονέρι» προς των πυλών του πρωταθλήματος.

Για να φθάσουμε στον μεγάλο τελικό του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το Κερατσίνι με εύστοχη εκτέλεση πεναλτι του Άγγελου Ψυχογιού στο 23’ αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Πειραιά για έκτη φορά στην ιστορία του.

 

 

 

  

Related posts

Αετός Κορυδαλλού: Ενισχύθηκε με Ζίζηλα

Nάσος Φακίδης

«Πέταξε» ο Αετός!

Kώστας Παλαιολόγος

Σπάθας: «Όλοι ευτυχισμένοι για το νταμπλ!»

Kώστας Παλαιολόγος