free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Διπλό ο ΑΟ Αυλών, εξάρα ο Νικολακάκης

Ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες απέδωσαν ποιοτικό ποδόσφαιρο ο ΑΟ Αυλών νίκησε εκτός έδρας τον Πανσταυραϊκό με σκορ 3-0.

Άριστος ο διαιτητής Γκούγκαρης όπως και οι βοηθοί του Παναγιώτης Χουλιάρας, Αντώνης Βλαχόπουλος.

Αντιμετωπίζοντας το νεανικό σύνολο του ΑΠΟ Κρυονερίου, ο Νικολακάκης δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα, διευρύνοντας το αήττητο σερί που τρέχει! Η ομάδα του Κώστα Βρεττού, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε αυτή την 24η αγωνιστική, επικράτησε με το ευρύ 0-6, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, με το Κρυονέρι να παρατάσσεται με άκρως νεανική σύνθεση… Ο Νικολακάκης έχει έμπειρα παιδιά και μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του, με αποτέλεσμα να φτάσει στο εντυπωσιακό σκορ. Το 0-1 ήλθε από κεφαλιά του Πιτσούνη στο 5′ από κόρνερ του Καλέρη, ενώ στο 30′ και το 35′ ο Εγιουρούμ με δύο ωραία προσωπικά γκολ έκανε το 0-3. Το 0-4 ήλθε στο 43′ με πλασέ του Καλέρη, ενώ στην επανάληψη ανέλαβεδράση ο Μαβίδης, που αρχικά στο 55′ πέτυχε το 0-5 με πλασέ από κάθετη μπαλιά του Νίκα, ενώ στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 0-6 με σουτ.

Διαιτητές: Καρράς, Παπαδιώτης, Περδίκης

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Καλέρης, Καλογήρου (61′ Σταύρου), Εγιουρούμ (75′ Μοσεσβίλι), Πιτσούνης (67′ Παπαδόπουλος), Γκίτζος.

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (4 & 5/2) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα

Abola Team

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” ανακοινώσεων στις τάξεις της ΕΠΣΑΝΑ με φόντο τον Λ. Θωμαϊδη στις εκλογές της ΕΠΟ

Abola Team 2