free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μελίσσια-Πετράλωνα 1-1

Σε ματς θρίλερ το οποίο αποτέλεσε διαφήμιση για το ποδόσφαιρο Μελίσσια και Πετράλωνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στο ματς το οποίο παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι επί το πλείστον οπαδοί των γηπεδούχων που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στην εξέδρα με τύμπανο και καπνογόνα, προηγήθηκαν τα Μελίσσια στο 18′ με μακρινό φάουλ του Δημαρά και μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Τα Πετράλωνα που έπιασαν στην κορυφή την Τερψιθέα ισοφάρισαν στο 90′ με πλασέ του Ρόκο ο οποίος έφυγε μόνος του μετά από ιδανική ασίστ του Λάππα. Στο 65′ τα Πετράλωνα έχασαν πέναλτι, κάτι που συμβαίνει για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Το κέρδισε ο Ρόκο που ανατράπηκε και το εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ Νικολάου ο οποίος κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα μαζί με τον Μινάϊ των φιλοξενούμενων. Άριστος ο διαιτητής Γαβρίλης, πολύ καλός ο πρώτος βοηθός Χ. Νικολάου, με πολλά λάθη ο δεύτερος βοηθός Γούναρης.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Κωνσταντάκης, Πολυδωρόπουλος, Σ. Τσούπανος, Στέλλας(66′ Τούντας), Βολικάκης, Δ. Φακής, Κονόμη, Καράτη(78′ Τσουκαλάς), Ι. Φακής. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δρόσος, Βέλλης, Κωνσταντίνου, Κατσούδας, Χατζημιχάλης, Χελιώτης(60′ Λάππας), Καρούμπαλης(72′ Σπυροπάλι), Μουσάϊ(46′ Παπαδάκης), Ρόκο, Μινάί, Παπαγεωργίου.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

«Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Ελευθεριάδης: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»

Ρένος Γιαμπουράς