free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκες για Εργοτέλη, Ιωνικό, Προοδευτική-Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Ο Εργοτέλης ουσιαστικά καθάρισε από την «ασβεστένια βούλα» από το πρώτο ημίχρονο το ματς με τον Ηλυσιακό, επικρατώντας τελικά με 3-0 στο Παγκρήτιο, και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή του 4ου ομίλου της Γ εθνικής. Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Λεάλ.

Το ζητούμενο για τον Εργοτέλη στο ματς με τον Ηλυσιακό (3-0) ήταν η νίκη και ήρθε ουσιαστικά από το σημείο του πέναλτι, αφού από κει σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στο Παγκρήτιο για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ εθνικής.

Τα γκολ σημείωσαν οι Λεάλ στο 22′ και Κατσικοκέρης στο 38′ μετά από πέναλτι που καταλογίστηκαν σε… χέρια των αντιπάλων τους και ο Καϊμακαμούδης στο 90′ με πλασέ.

 

Ο Εργοτέλης ήταν σαφώς ανώτερος από τον αδύναμο Ηλυσιακό αν και στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν πολύ κακό, η εμφάνισή του κυμάνθηκε σε… ρηχά νερά.

 

Έτσι ο Εργοτέλης παραμένει δεύτερος, δύο βαθμούς πίσω από τον Ιωνικό που κέρδισε με 2-0 την Ρόδο.

 

Μελανό σημείο του ματς η αναγκαστική αλλαγή που έγινε ο Λεάλ στο 42΄λόγω ενοχλήσεων που είχε στο πόδι.

 

Στον πάγκο για τον Εργοτέλη κάθισε ο Σταύρος Λαμπράκης αφού ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι τιμωρημένος και είδε το ματς από τα δημοσιογραφικά μπουθ του Παγκρητίου.

 

Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με τον Βασιλειάδη τερματοφύλακα, αριστερό μπακ τον Νιάρο και δεξί τον Νικολακάκη. Οι δύο στόπερ είναι οι Τζανής και Μπάτζιος. Αμυντικά χαφ οι Μισέλ και Γκοτσούλιας, μπροστά τους ως ελεύθερος ο Λεάλ. Αριστερός εξτρέμ ο Σερζίνιο και δεξιός ο Βελλίνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Κατσικοκέρης.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοκκινάκης(Λασίθι) με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Λιαδάκη(Ρέθυμνο).

 

Oι συνθέσεις:

Εργοτέλης:

Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος (75′ Ρουσάκης), Τζανής, Μπάτζιος, Γκοτσούλιας, Μισέλ, Σερζίνιο, Κατσικοκέρης (87′ Καϊμακαμούδης), Λεάλ (41΄ λόγω τραυματισμού, Μπρατσιάνι), Βελλίνης

 

Ηλυσιακός:

Σηφάκης, Γραμματίκας (68′ Μέξης), Ντούμπερετ, Πιπίνης, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (55′ Ρόπας), Φλέγγας, Ιωάννου, Θαναηλάκης (80′ Κάλφας), Μάλτσι

 

Ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο του Ιωνικού έκανε ο Λουκάς Καραδήμος. Οι Νικαιώτες επικράτησαν με 2-0 της Ρόδου και εξακoλουθούν να οδηγούν την κούρσα του 4ου ομίλου έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον Εργοτέλη.

Τα γκολ που υπέγραψαν τη νίκη πέτυχαν οι Αργυρίου στο 44′ και ο Πέεφ στο 55′. Πλέον ο Ιωνικός θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο κρίσιμο ματς με τον ΠΟΑ στην Κρήτη.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής (90′ Κυριακίδης), Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καραλής (76′ Μάνιας), Σιμιτσής, Αργυρίου, Πέεφ, Καμαρά (60′ Μεϊμάρογλου), Ζαφειρίδης

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Τζιβίλογλου, Κουρούπης (82′ Καμπούρης), Πιτταράς, Δημητριάδης, Στάτης, Τορεζάνι (77′ Μοσχάκης), Χατζηλιόντας, Τζιμογιάννης, Ευγενικός (69′ Βολονάκης), Στεφανίδης.

 

 

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Προοδευτική, μετά την -προ δύο εβδομάδων- μικρή παρένθεση στη Ραφήνα. Η ομάδα του Κορυδαλλού πέτυχε ακόμη μία σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά στο Οικονομίδειο της Ρόδου, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Ιάλυσου παρουσία περίπου 400 φιλάθλων! Πρωταγωνιστής των βυσσινί ήταν ο Λέκκας, ο οποίος μετά τον Ιωνικό «τιμώρησε» και τους νησιώτες. Ο αριστεροπόδαρος άσος πέτυχε το γκολ που καθόρισε την έκβαση της συνάντησης, στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Παπαδόπουλου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 29′.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς τα καρέ του Μπαντίκου, με τους γηπεδούχους πάντως να χάνουν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 68′, όταν από λάθος γύρισμα του Καλαϊτζίδη προς το Μπαντίκο, ο Σπάρταλης έκλεψε, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των βυσσινί στο πλασέ που επιχείρησε.

Στο 73′ το έργο των ποδοσφαιριστών του Πάρη Ανδράλα έγινε ακόμη πιο δύσκολο, αφού ο Ζελέκου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια 28 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, η Προοδευτική κράτησε το «μηδέν» και πανηγύρισε ακόμη ένα σπουδαίο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής ήταν ο Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Χατζηκαμαγιάννη και Δέλχα (Εύβοιας).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Παπαδόπουλος, Αχείμαστος (82′ Χατζηφούντας), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης (62′ Χατζηπέτρος), Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Μπαρόζο (75′ Κρεκούκιας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Κουσουρής, Μύρκος (68′ λ. τρ. Καλαϊτζίδης), Θεοδωράκης, Ζαχαράτος (46′ Ζελέκου), Παπανικόλας, Ντάλλας, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Πέππας (61′ Χρήστου).  

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στις τάξεις του Άγιου Ιερόθεου, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στα Ζωνιανά. Από τη μία, υπάρχει ικανοποίηση για τη σπουδαία νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον τοπικό Ερμή, από την άλλη επικρατεί προβληματισμός για τους πολλούς τραυματισμούς, η σοβαρότητα των οποίων θα εκτιμηθούν από αύριο (20/3).

Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν με 1-0 χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Σαγανά στο 65′ με πλάγιο βολέ, μετά από φοβερή ατομική ενέργεια και ασίστ του Καφαλίδη. Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος προχώρησε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, αντικαθιστώντας αρχικά τον Δάρρα, στη συνέχεια τον Γούλα και λίγο αργότερα τον Κάρδαρη. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν και με παίκτη λιγότερο, αφού τραυματίστηκε μετά από χτύπημα αντιπάλου και ο Καφαλίδης!

Διαιτητής ήταν ο Κρασαγάκης, με βοηθούς τους Τρουλινό και Μαυραντωνάκη (Ηρακλείου).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Γκόλιας, Ταβλαδωράκης, Β. Πλουσής, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης (80′ Καραγκιόζι), Χατζηβασίλης, Γιακουμάκης, Πουλάκης (70′ Δ. Πλουσής), Φαμπίνιο (75′ Σκουτέλης), Ρόβας, Τοπούζης

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Πολίτης, Καφαλίδης, Γούλας (58′ λ. τρ. Σούφλας), Δάρρας (20′ λ. τρ. Μπιρμπίλι), Λέσσι (75′ λ. τρ. Κάρδαρης) Γκουτσούλας, Σαγανάς, Καραμέρης, Θανόπουλος

 

Για διαφορετικούς λόγους ήθελαν τη νίκη οι ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ραφήνας, στο τέλος όμως περιορίστηκαν στον έναν βαθμό που προσφέρει η ισοπαλία. Τριγλία και ΠΟ Ατσαλένιου έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν δυσαρεστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι είχαν τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχουν κάτι περισσότερο από την ισοφάριση.

Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με δράστη τον μόνιμο σκόρερ τους: ο Τριανταφύλλου ανέλαβε εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Δήμιζα, αρχικά έστειλε την μπάλα στο τείχος, όμως με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΟΑ (0-1). Ένα λεπτό μετά ο Χατζηανδρέου επιχείρησε φιλόδοξο σουτ από αρκετά μακριά, βλέποντας τελικά την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι πίεσαν για την ισοφάριση, έχοντας σωρεία ευκαιριών με τον Ματαλλιωτάκη να εξελίσσεται σε κορυφαίο του αγώνα. Ωστόσο, στο 69′ μετατράπηκε σε μοιραίο για την ομάδα του, καθώς έχασε την κατοχή της μπάλας σε φάση που φάνηκε να την «καθαρίζει» και έδωσε την ευκαιρία στον Καμβύση να σκοράρει από κοντά για να φέρει το ματς στα ίσια (1-1). Η Τριγλία θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δεύτερο γκολ, κάτι που όμως δεν πέτυχε.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Σαμοΐλη και Πασπάτη (Αθηνών).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσάλας, Μακρής (64′ Καρβουνίδης), Μαντζώρος, Μπιταξής, Κότσι, Τσάγκαρης, Τζάθας (85′ Τρυφιάτης), Καλογιάννης, Νικολόπουλος

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλλιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου (79′ Σακλαμάκης), Πρωτογεράκης, Φραγκιαδάκης (73′ Αμπντουραχμάνι), Χαρίτος, Μπουτσάκης, Τριανταφύλλου

 

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και η επόμενη αγωνιστική.

1ος όμιλος

 

Τα αποτελέσματα

ΑΟ Καρδίας-Νέστος Χρυσούπολης 1-0

Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Δράμας 0-2

Καμπανιακός-Νάουσα 0-1

Εορδαϊκός-ΑΟ Καβάλα 0-4

Δόξα Προσκυνητών-ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α.

Απόλλων Καλαμαριάς-Μακεδονικός Φούφα 3-1

ΑΠΕ Λαγκαδά-Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

 

Η επόμενη αγωνιστική (24η, 2/4)

Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Καρδίας

Νέστος Χρυσούπολης-Καμπανιακός

Δόξα Δράμας-Εορδαϊκός

Νάουσα-Δόξα Προσκυνητών

ΑΟ Καβάλα-Απόλλων Καλαμαριάς

ΑΕ Ποντίων-ΑΠΕ Λαγκαδά

Αλμωπός Αριδαίας-Ορφέας Ξάνθης

Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

 

 

2ος όμιλος

 

Τα αποτελέσματα

Απόλλων Λάρισας-Θεσπρωτός 3-0

Μαύροι Αετοί Ελευθερ.-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Αστέρας Πετριτή-Ρήγας Φεραίος 0-2

ΑΕ Καραϊσκάκης-Πιερικός 5-0

ΑΕ Ιστιαίας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-0

Διαγόρας Σεβαστής-Αμβρακία Κωστακιών 4-1

Τηλυκράτης Λευκάδας-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1

Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους 1-1

 

Η επόμενη αγωνιστική (24η, 2/4)

Μαύροι Αετοί Ελευθερ.-Απόλλων Λάρισας

Θεσπρωτός-Αστέρας Πετρίτη

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕ Καραϊσκάκης

Ρήγας Φεραίος-ΑΕ Ιστιαίας

Πιερικός-Διαγόρας Σεβαστής

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Τηλυκράτης Λευκάδας

Αμβρακία Κωστακιών-Νίκη Βόλου

Εθνικός Φιλιππιάδας-Πύδνα Κίτρους

 

 

3ος όμιλος

 

Τα αποτελέσματα

Τσικλητήρας Πύλου-ΑΕ Ερμιονίδας 2-2

ΑΟ Λουτράκι-Παναχαϊκή 0-2

Παναργειακός-ΑΟ Χαλκίδας 4-0

Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας 2-0

Αιολικός-Φωστήρας 2-0

Αστέρας Αμαλιάδας-Δόξα Μεγαλόπολης 4-0

Αχαϊκή-Θήβα 0-1

Ρεπό: ΑΟ Ζευγολατιού

 

Η επόμενη αγωνιστική (24η, 2/4)

ΑΟ Λουτράκι-Τσικλητήρας Πύλου

ΑΕ Ερμιονίδας-Παναργειακός

Παναχαϊκή-Παναρκαδικός

ΑΟ Χαλκίδας-Αιολικός

ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας

Φωστήρας-Αχαϊκή

Θήβα-ΑΟ Ζευγολατιού

Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

 

 

4ος όμιλος

 

Τα αποτελέσματα

Ερμής Ζωνιανών-Άγιος Ιερόθεος 0-1

Τριγλία Ραφήνας-ΠΟ Ατσαλένιου 1-1

Πανθηραϊκός-Εθνικός Πειραιά 1-1

Ιωνικός-Ρόδος 2-0

Κηφισιά-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 0-0

Ιάλυσος-Προοδευτική 0-1

Εργοτέλης-Ηλυσιακός 3-0

Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

 

Η επόμενη αγωνιστική (24η, 2/4)

Τριγλία Ραφήνας-Ερμής Ζωνιανών

Άγιος Ιερόθεος-Πανθηραϊκός

ΠΟ Ατσαλένιου-Ιωνικός

Εθνικός Πειραιά-Κηφισιά

Ρόδος-Ιάλυσος

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Εργοτέλης

Ηλυσιακός-Θύελλα Ραφήνας

 

Related posts

Επιστροφή Κατσαβριά στον Ατρόμητο Πειραιά

Abola Team 2

Η Τριγλία Ραφήνας 1-0 τον Ερμή Κιβερίου

Abola Team 2

Μπιμπισίδη απέκτησε ο Ιάλυσος

Abola Team 2