free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε το ντέρμπι η Ιεράπολη με ανατροπή

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Ιεράπολη στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-3 επί της Λαύρας και ανέβασε την διαφορά στους πέντε βαθμούς από την ομάδα της Αργυρούπολης.

 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στο 14′ ο Καλλιμάνης με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Σπάρου και στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καλλιμάνης γύρισε στον Παπαευθυμίου και αυτός από κοντά αστόχησε. Η Λαύρα πατούσε καλύτερα είχε τον έλεγχο όμως οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42′ με τον Λιβέρη να πιάνει στην κίνηση ένα σουτ και να αφήνει άγαλμα τον Χορταριά στέλνοντας την μπάλα στο… παραθυράκι για το 1-1 σε κομβικό σημείο.

Στην επανάληψη μέχρι το 60′ οι ομάδες έδωσαν πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου και δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 69′ εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος του Καραμαλέγκου όπου έκανε ανούσιο χέρι στην μικρή περιοχή και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κατσικογιάννης έστειλε την μπάλα με δύναμη στα δίχτυα για το 1-2.  Σαν να μην έφτανε αυτό η Λαύρα μετά την ψυχρολουσία δέχτηκε και τρίτο γκολ. Ο Λιβέρης με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια πλάσαρε υποδειγματικά τον Χορταριά για το 1-3 στο 75′. Η ομάδα της Αργυρούπολης απάντησε άμεσα με τον Κανέλλο όταν από κοντά και από σύγχυση στην άμυνα της Ιεράπολης σούταρε για το 2-3 στο 77′. Το παιχνίδι πήρε φωτιά και η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και η Λαύρα έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90′ με τον Δετοράκη να γυρίζει στον προωθημένο Κιουράνη, ο τελευταίος έκανε την προβολή και ο Σπάρος έδιωξε εντυπωσιακά κρατώντας μια σπουδαία νίκη για την Ιεράπολη. 

Έτσι η Ιεράπολη κέρδισε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-3 στην έδρα της Λαύρας. Όμορφες στιγμές στις κερκίδες με αρκετό κόσμο και από τις δύο ομάδες να παρακολουθούν ένα όμορφο παιχνίδι.

 

Λαύρα Αργυρούπολης : Χορταργιάς, Κιουράνης, Παγκάκης, Καραμαλέγκος (74′ Δετοράκης), Καννέλος, Παπαδημητρίου, Παπαευθυμίου, Χαίδοπουλος, Καλλιμάνης, Νομικός ( 62’Καταβάτης), Χαραλαμπόπουλος

 

Ιεράπολη : Σπάρος Ι.(78′ Κανταρτζής) Τολιακάνοφ, Σπάρος Α., Πελεγρίνης, Λαγκαδίτης, Αποστολόπουλος, Κιρκίλης, Λιβέρης, Τριανταφυλλόπουλος (71′ Μπατάι), Κατσικογιάννης (90′ Γκιονάκης), Κορδάλης

Related posts

Πέρα Κλουμπ-Δάφνη Αθηνών 5-1

Abola Team 3

Στο κόλπο της ανόδου ο Ιπποκράτης Περιστερίου

Abola Team

Απέκτησε Γκιωνάκη ο Διαγόρας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος