free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά Παλαιμάχων της Νέας Ιωνίας

 

Με την παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη ο οποίος δεσμεύτηκε νομοθετική ρύθμιση από την πλευρά της κυβέρνησης για το γήπεδο της ΑΕΚ, συνοδεύτηκε η διεξαγωγή του τουρνουά των παλαιμάχων στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, το απόγευμα της Δευτέρας (20/3).
 
Ρεπορτάζ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ
Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Απόλλωνα καθώς επίδης η ομάδα της ΓΓΑ και η ομάδα του Δικτύου Προσφύγων πραγματοποιήθηκε προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη των ηρώων που έπεσαν στο μπλόκο της Καλογρέζας. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης βράβευσε με πλακέτα τον αρχηγό της ομάδας του Δικτύου Προσφύγων όπως και τον υπεύθυνο της συγκεκριμένης ομάδας Μιχάλη Φλαμπουράρη. Ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης τίμησε την ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕΚ για λογαριασμό της οποίας την πλακέτα παρέλαβε ο Θωμάς Μαύρος, την ομάδα των παλαιμάχων του Απόλλωνα όπου την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου της “Ελαφράς Ταξιαρχίας Βασίλης Μαστρακούλης και την ομάδα των παλαιμάχων της Νέας Ιωνίας με την πλακέτα να παραλαμβάνουν οι Γιώργος Ουσταμπασίδης και Κώστας Ελευθεριάδης, ενώ την ομάδα της ΓΓΑ όπου την πλακέτα παρέλαβε ο υπεύθυνός της Αλέκος Κούκης τίμησε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.
 
Έγιναν συνολικά τέσσερις αγώνες για το συγκεκριμένο τουρνουά. Όλα τα ματς ήταν καθαρά εθιμοτυπικού χαρακτήρα και δεν υπήρξε βαθμολογία, ούτε υπήρξαν μεγάλος και μικρός τελικός. Στην πρώτη συνάντηση η ομάδα του Δικτύου Προσφύγων νίκησε με 1-0 την ΓΓΑ με γκολ που πέτυχε ο Σαμίν Αζίμι. Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα Παλαιμάχων της ΑΕΚ νίκησε την ομάδα Παλαιμάχων της Νέας Ιωνίας με 1-0 με σκόρερ τον Μπατίστα ο οποίος είχε και οριζόντιο δοκάρι σε τρομερό σουτ που επιχείρησε. Στο τρίτο ματς οι ομάδες των Παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Απόλλωνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Τα γκολ για την Ένωση πέτυχαν οι Παντελίδης και Πυθαρούλης και τα γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ πέτυχαν οι Ρομπόκης και Λέλος. Στο τελευταίο ματς η ομάδα του Δικτύου Προσφύγων με αρκετούς πάντως νεαρούς παίκτες στην σύνθεσή της νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα με τέρματα που πέτυχαν οι Μουσταφά και Σαμίν Αζίμι. Άψογοι στα καθήκοντά τους οι διαιτητές του τουρνουά Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, Μελέτης Βουτσαράς, Τάκης Ψυρόγιαννης, Σπύρος Μπέγος, Γιάννης Στρίκος και Θάλεια Μήτση. Γιατρός του αγώνα όπου έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε ήταν η Δώρα Ντατσοπούλου.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων: ΑΕΚ: (Υπεύθυνοι Μιχάλης Σιμιγδαλάς-Γιώργος Καραφέσκος): Μάριος Αρδίζογλου, Πυθαρούλης, Πορφύρης, Καρούσης, Ζήσης, Βλαντής, Στυλιανόπουλος, Λεωνίδας Δαδίτσος, Κοπιτσής, Μπατίστα, Ζαρωτιάδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Χρήστος Αρδίζογλου, Τόσκας, Παντελίδης και Λάμπρος Γεωργιάδης και στον πάγκο ήταν οι Σταθόπουλος, Σεβαστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αντοπουλως, Σταματιάδης, Χατζής, ο φροντιστής ο μασέρ Κώστας Καρυδόπουλος και ο Βασίλης Κουρμπάνης. ΑΠΟΛΛΩΝ: (Υπεύθυνοι ομάδας Βασίλης Μαστρακούλης-Βασίλης Κυριακού): Σκούρας, Αλέξης, Ρομπόκης, Ν. Ζουμπατόπουλος, Εμμανουήλ, Αργυρίου, Πικουλίδης, Γεωργόπουλος, Κόκκινος, Κρινόπουλος, Λέλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Χειμαριός, Δρίβας, Δημητρόπουλος, Χουλιαράς, Στασινόπουλος, Ράμμος, Βαλλίδης, Ξανθόπουλος, Β. Ζουμπατόπουλος, Μπουτσικάρης, Μπλέσας. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: (Υπεύθυνοι ομάδας Κώστας Ελευθεριάδης-Γιώργος Ουσταμπασίδης): Δαμιανός, Θωμόπουλος, Παυλόπουλος, Λιάπης, Χρόνης, Ζιγγιρίδης, Μαχάς, Ντελέζος, Ανέστης, Μπουτίδης, Μάνος ενώ έπαιξαν επίσης οι Σταυρόπουλος, Σαμακουρής, Τσακουρίδης, Παπαδόπουλος, Ελένης, Στυλιανού. ΓΓΑ: (Υπεύθυνος ομάδας Αλέκος Κούκης): Παρλαμέντης, Φλαμπούρης, Καβούρης, Τριανταφύλλου, Μαντάς, Τσαντίλας, Μαλάτος, Μαγλάρας, Φλαμπουράρης, Σκιαδάς, Μάρκου ενώ έπαιξαν επίσης οι Δραγανίγος, Κούκης, Πέγκος, Αυγερόπουλος, Φλούδας. Ομάδα Δικτύου Προσφύγων: (Υπεύθυνος Μιχάλης Φλαμπουράρης): Φράγκου, Πετρακάκος, Μουσταφά, Αλί, Αγιούμπ, Σαμίν Αζίμι, Αμπντούλ Ραζάκ, Σαντάρ Ραζάκ, Χοσεϊνι, Χουσείν, Γιάρι, Χατάρα ενώ έπαιξαν επίσης και οι Ραχίμ, Μπαρέζ. Τον αγώνα παρακολούθησαν ακόμα οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Τσότρας, Κώστας Πάσχος, Χαρά Γιαννοπούλου και ο υπεύθυνος του site Abola.gr Ρένος Γιαμπουράς, το μέλος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ Κυριάκος Χήνας, ο κ. Μαρτίκος, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μπαρδής και Χρήστος Ελευθεριάδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ίκαρου Πρόδρομος Παπαδόπουλος.

Related posts

Η δημοφιλής ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS 2-1 τους Παλαίμαχους της Νέας Αρτάκης

Abola Team 3

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C ΑTHENS παίζει τη Δευτέρα 7/5 με τους Παλαίμαχους της Νέας Αρτάκης

Abola Team 3

Με όλα τα αστέρια της η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS θα μεταβεί την Κυριακή στα Πολιτικά Ευβοίας

Abola Team 3