free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας 7-1 την ΟΣΥΠΑ

Τρένο συνεχίζει η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) στο πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ.

Αυτή τη φορά παίζοντας στο γήπεδο της Καλλιθέας σάρωσε την ομάδα της ΟΣΥΠΑ με σκορ 7-1. 
Όλα τα γκολ του αγώνα που το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο προήλθαν από έξοχους συνδυασμούς και τρομερά σε δύναμη σουτ. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο για τους νικητές που είχαν και δοκάρι με τον Καραβασιλειάδη αφού, έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις ο γκολκίπερ των ηττημένων Κοντογεώργης όπως συνέβη και στο 66′ σε δύσκολο σουτ του Καραβασιλειάδη και πάλι που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.
Χατ-τρικ για την ομάδα του ΥΕΘΑ σημείωσε ο Καραβασιλειάδης ενώ τα άλλα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Μουζής που σκόραρε δύο φορές, ο Μυκωνιάτης και ο Κουκόπουλος. Το γκολ της ομάδας του ΟΣΥΠΑ πέτυχε ο Μαγειρίκας.
 
Επίσης ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ που πέτυχε ο Καραβασιλειάδης του ΥΕΘΑ.
 
Άριστο το διαιτητικό τρίο Μητράκος, Κουτσόγιαννος, Δημητρακόπουλος. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Μπέλος.
ΥΕΘΑ: Δώριζας, Καβάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Σίμος, Παρούσης, Μουζής, Μυκωνιάτης, Μίνος-Σακκάς, Καραβασιλειάδης, Κουκόπουλος, ενώ έπαιξαν επίσης οι Δ. Βάρσος, Κομπορόζος, Σωσώνης, Ασφής, Χρυσοβέργης, Φιλιντόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόουτς του ΥΕΘΑ Βασίλης Τρίχος το απόγευμα της ίδιας ημέρας (Σάββατο 18/3) ήταν παρόν στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά Κερατσίνι-Αετός Κορυδαλλού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθότι είναι ο προπονητής των τερματοφυλάκων της ομάδας του Κερατσινίου που κατακτάει το νταμπλ την φετινή σεζόν. ΟΣΥΠΑ: Κοντογεώργης, Ταβουλάρης, Βάσιος, Μαγειρίκας, Κουτσονίκας, Βλασσάκης, Κανέλλης, Καρακώστας, Χριστοδουλόπουλος, Νιώτης, Ντούρας ενώ έπαιξε και ο Γουβαλάρης.
 
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ
 

Related posts

Μπαλαγιάννης; Το τρίποντο μας έδωσε αυτοπεποίθηση…

Abola Team

ΠΣΑΠ: Αντιδρά για την ακύρωση της συνεδρίασης, αναφέρθηκε και στη Γ’ Εθνική

Γιώργος Ανανίδας

Ξεκίνησε η οικονομική ενίσχυση στα ερασιτεχνικά σωματεία

Γιώργος Ανανίδας