free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Νίκες για Φοίβο Βάρης και Μαρκό

Συναρπαστικό ματς έγινε ανάμεσα στον Φοίβο Βάρης και τον Αμφιάραο Καλάμου, το οποίο ανέδειξε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 3-1.

Στο πρώτο μέρος προηγήθηκε ο Φοίβος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αρχικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στη συνέχεια ωστόσο οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμα γκολ.

Άριστη η διαιτησία και με σωστές υποδείξεις του Δημ. Γκούγκαρη και των βοηθών του Παναγιώτης Χουλιαρας, Αντώνης Βλαχόπουλος.

 

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, λένε, κάτι που ισχύει και για την Μαρκό. Η ομάδα του Γιώργου Φαράκου δεν το βάζει κάτω με τίποτε και σε αυτή την 24η αγωνιστική επικράτησε 1-0 του Άρη Βούλας. Αυτή, μάλιστα, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Μαρκοπουλιώτες, οι οποίοι μπορεί να ψάχνουν θαύμα για την παραμονή, αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες θα παλεύουν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ειδαμε ένα ματς που πήγε πολύ στη δύναμη. Η Μαρκό έβγαλε μεγαλύτερο πάθος και ένταση και ήταν πιο πιεστική πατώντας καλύτερα, απέναντι στον Άρη Βούλας που έψαχνε περισσότερο τις αντεπιθέσεις και τα πατήματα του στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον διακριθέντα Δημογιάννη στο 30′ (μπήκε από δεξιά και σούταρε), ενώ απείλησαν σε δύο-τρεις κλαστικές περιπτώσεις που άγγιξαν το δεύτερο γκολ. Ο Άρης Βούλας προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως στην επανάληψη και στο φινάλε λίγο έλειψε να κλέψει την ισοπαλία, όταν είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Διγενή (85′).

Διαιτητές: Δραγάτης, Δουλγεράκης, Τζαφόλιας Β.

ΜΑΡΚΟ: Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδερής, Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Γκριμέκης (85′ Τσέλιος), Λάππας (72′ Τζανής), Γκεμίσης, Βασιλός (80′ Μερκούρης).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βελλής, Μήτσιος, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (81′ Λίτσας), Διγενής, Σανσάρογλου (53′ Σταθάκης), Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Γκριν-Λόνγκο (68′ Χρυσοσπάθης)

Related posts

Πρωτέας: Απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Παναγιώτη Παπουτσή

Abola Team 2

Κάλεσμα του Παλλαυρεωτικού στους φίλους της ομάδας για το ματς με την Βουλιαγμένη

Abola Team 3

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (25/1/23)

Abola Newsroom