free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
SPORTS

Τέσσερα Κύπελλα από την Φλώρινα έφεραν τα Κίτρινα Σπαθιά στη Ν. Φιλαδέλφεια

Το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ συνεχίζει το ταξίδι του και κάνει το όνειρο πραγματικότητα, αυτή τη φορά στο   Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών (17-20   χρονών), που διεξήχθη στο κλειστό   γυμναστήριο της Φλώρινας στις 16 και 17-3-2017. 

Η ομάδα των Ποτού – Δελενίκα πρώτευσε καιστις τέσσερις κατηγορίες της Σπάθης.   

Το πρωτάθλημα στα ομαδικά για το 2017 των Νέων Ανδρών κατέκτησαν οι αθλητές Καλομοίρης, Φραγκοζίδης,   Κοντοειδής  Γιαννακόπουλος.   

Στα   ατομικά πρωταθλητής ο Καλομοίρης. Έχει ήδη προηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων στο ΟΑΚΑ για το 2017.Το  πρωτάθλημα στα ομαδικά  για το 2017 των Νέων Γυναικών κατέκτησαν οι αθλήτριες Γκουντούρα, Ψωφάκη,   Μποϊδάνη, Κωνσταντακοπούλου.   Στα   ατομικά πρωταθλήτρια   η   Γκουντούρα   μετά   το   χάλκινο   μετάλλιο   στο   Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επόμενη   στάση   για   τα   κίτρινα   σπαθιά   το   Παγκόσμιο   Πρωτάθλημα   στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις αρχές Απριλίου του 2017. Θα αγωνιστούν στην κατηγορία Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών ο Βαγγέλης Καλομοίρης και η Δώρα Γκουντούρα και στην κατηγορία των Εφήβων – Νεανίδων ο Νίκος Φραγκοζίδης, ο Παναγιώτης Κοντοειδής και η Δέσποινα Κωνσταντακοπούλο.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας στηρίζει το νεαρό πρωταθλητή ξιφασκίας Π. Κοντοειδή

Abola Team 3

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΑΘΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Abola Team 3

Πέμπτη 26/11: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας