free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καϊμακαμούδης: «Όλα είναι στα… πόδια του Εργοτέλη»

Από τα… πόδια της ομάδας του Εργοτέλη και μόνο εξαρτάται η υπόθεση άνοδος σύμφωνα με τις δηλώσεις παικτών της Κρητικής ομάδας.

Ο επιθετικός του Εργοτέλη, Φώτης Καϊμακαμούδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την νίκη και το γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Ηλυσιακό (3-0), το προσεχές ματς με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα Χανιά, το Παγκρήτιο αλλά και τον κόσμο τ

O Eργοτέλης συνεχίζει την προσπάθεια για την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ και καλείται να δώσει επτά ακόμα… Τελικούς.

Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων», Φώτης Καϊμακαμούδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την νίκη και το γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Ηλυσιακό, το προσεχές ματς με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα Χανιά, το Παγκρήτιο αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Φώτης Καϊμακαμούδης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη του Εργοτέλη επί του Ηλυσιακού (3-0)

«Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας, όμως το έχουμε ήδη ξεχάσει και κοιτάμε το επόμενο ματς στα Χανιά με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αλλά τα εναπομείναντα 7 ματς, που είναι 7 τελικοί για μας. Το  ματς δεν ήταν εύκολο. Ήταν ένας αγώνας – παγίδα. Ο Ηλυσιακός χρειάζεται βαθμούς, όπως και μεις. Ελέγξαμε τον ρυθμό και κάναμε μία καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες. Προηγηθήκαμε με δύο πέναλτι που ήταν καθαρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε τον ρυθμό μας. Μετράνε οι τρείς βαθμοί».

Για την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου

«Όπως είπε και ο κόουτς δεν ήταν καλή. Ίσως μας κατέβαλλε η κούραση.  Κατεβάσαμε ταχύτητα αλλά κάναμε σωστή διαχείριση. Ο Ηλυσιακός δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες. Μας προβληματίζει η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου αλλά είναι και φυσιολογική και ίσως συμπτωματική. Θεώρω οτι δεν θα ξανά γίνει».

Για το γκολ που σημείωσε

«Όποτε μου ζητηθεί είμαι παρών. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είχαμε ήδη κερδίσει και με το γκολ μου δεν άλλαξε κάτι αλλά είναι η δουλειά μου να πετυχαίνω γκολ».

Για το αν θα έκανε το ίδιο τεχνικό πλασέ αν το αποτέλεσμα ήταν 0-0

«Ναι νομίζω αν και επειδή ήταν το σκορ 2-0 και ήμασταν στις καθυστερήσεις ήμουν πιο άνετος. Δεν είχα άγχος να σκοράρω και γι΄αυτό μου βγήκε το δύσκολο πλασέ. Όταν νικάς έχεις άλλη ψυχολογία στις επιλογές σου. Λύνονται τα.. πόδια και έρχεται κάτι καλύτερο».

Για το γεγονός οτι σκοράρει συνήθως στο Παγκρήτιο

«Η αλήθεια είναι οτι στο συγκεκριμένο γήπεδο χαίρομαι να παίζω. Είναι ιδανικό για έναν ποδοσφαιριστή. Τέτοιο γήπεδο – Στάδιο, δεν το έχουν ούτε ομάδες Σούπερ Λιγκ. Με βοηθάει και μένα και όλους. Είναι μεγάλο και επίσης το ξέρουμε αφού κάνουμε προπονήσεις εκεί».

Για τον τιμωρημένο Σούλη Παπαδόπουλο και τον Σταύρο Λαμπράκη

«Τις εντολές και πάλι τις έδινε ο προπονητής μας άσχετα αν ήταν στα μπουθ. Ο Σταύρος Λαμπράκης είναι έμπειρος και έχει περάσει από το πόστο του προπονητή. Το χειρίστηκε άψογα και είδατε στο πρώτο ημίχρονο ειδικά πόσο καλά παίξαμε. Δεν μας επηρέασε η τιμωρία του προπονητή μας αφού υπήρξε άψογη συνεργασία με τον Λαμπράκη».

Για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά. Εμείς ήδη ξεκινήσαμε την προετοιμασία αν και το ματς θα γίνει σε 2 περίπου βδομάδες. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας στιλ. Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Έχει νέο προπονητή και θα μας αντιμετωπίσει με άλλη ψυχολογία αφού πήρε ισοπαλία στην Κηφισιά. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και εξαρτάται από μας. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές και να κάνουμε το «7 στα 7». Στον πρώτο γύρο είχαμε έρθει ισόπαλοι στο Παγκρήτιο και αυτό δεν θέλουμε να ξανά συμβεί. Θέλουμε να πιέσουμε και να «πνίξουμε» τον αντίπαλο απο το ξεκίνημα του ματς. Εμείς ευτυχώς ή δυστυχώς  πρέπει να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα σωθεί, δεν αξίζει να πέσει».

Για την «μάχη» με τον Ιωνικό

«Αν κερδίσουμε τα ματς που απομένουν θα ανέβουμε οτι και να κάνει ο Ιωνικός αφού έχει ματς λιγότερο. Αυτός πρέπει να κοιτάζει τα δικά ματς και όχι εμεις τι κάνε, έστω και αν  βαθμολογικά είμαστε πίσω. Τώρα παίζει με τον ΠΟΑ, που είναι πολύ καλή ομάδα και έχει μία δυνατή έδρα. Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσουμε εμείς και να χάσει ο Ιωνικός. Τότε ψυχολογικά θα έχουν κριθεί όλα αφού μετά θα πάρει τον Ιωνικό η κάτω… βόλτα».

Για την έως τώρα πορεία του Εργοτέλη

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά με «4 στα 4″. Κάναμε όμως μία… κοιλιά και αλλάξαμε προπονητές και παίκτες. Έχουμε ολοι ευθύνες. Χάσαμε  βαθμούς που δεν έπρεπε. Είχαμε και θέματα με την διαιτησία. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να είχαμε καθαρίσει κάποια ματς. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όλα είναι στα… πόδια μας».

Για τον 4ο όμιλο της Γ εθνικής

«Είναι δύσκολος και δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όλοι οι αγώνες είναι αμφίρροποι. Όλοι μπορούν να κερδίσουν αλλά και να χάσουν. Υπάρχει ένταση και πάθος στα ματς. Το ενδιαφέρον είναι έντονο σε κορυφή και ουρά. Υπάρχει σασπένς. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος

«Δεν μας κάνει καλό. Μας βγάζει από τον ρυθμό μας. Έχουμε βέβαια χρόνο να προετοιμαστούμε αλλά γενικά δεν είναι καλή».

Για τον κόσμο

«Θέλουμε να έρχονται στα ματς μας. Τον έχουμε ανάγκη. Θέλουμε την στήριξή του. Κάνουμε μία δύσκολη προσπάθεια και τον θέλουμε δίπλα μας, μαζικά. Τον ευχαριστούμε για την συμπαράσταση».

Για τον ίδιο

«Προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω το 100% των δυνάμεών μου. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω τον Εργοτέλη. Είμαι ευχαριστημένος γενικά με την αποδόσή μου αν και θα μπορούσα και καλύτερα. Στόχος μας να ανέβουμε κατηγορία και αν βοηθάω και γω με τα γκολ μου είμαι χαρούμενος».ης ομάδας.

 

Related posts

Κυπελλούχος Αχαΐας ο Διαγόρας Βραχνέικων!

Abola Team 2

Ανανέωσε όπως αναμενόταν ο Σταύρος Ηλιόπουλος στην Θύελλα Ραφήνας!

Abola Team 3

Ρομαντική μεταγραφή

Κωνσταντίνος Περούλης