free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό!»

 

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια έδωσε ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητη η Αλσούπολη με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Κορωνίδας.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο συνοδεύτηκε από εξαιρετική παρουσία κι εδραίωσε την ομάδα των βορείων προαστίων στην ιδιαίτερα τιμητική ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους και παράλληλα της έδωσε τη δυνατότητα να ατενίσει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στις τάξεις του συλλόγου των βορείων προαστίων, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη στο «Αbola.gr»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνισιτκή συνέπεια, που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου. Απέναντι σε μία ομάδα, η οποία απλεύει για την παραμονή της , αποδώσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών να φτάσουμε τον δείκτη του σκορ σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα μα ςπλέον αγωνίζεται απαλλαγμένη από το άγχος και συνδυάζει τα θετιικά της αποτελέσματα με όμορφο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές μας».

 

Επιτυχημένο ντεμπούτο για Καραμπάτση

Ιδανική ήταν για την Αλσούπολη η «παρθενική» εμφάνιση του Γιάννη Καραμπάτση σε φετινό παιχνίδι της Αλσούπολης. Ο 18χρονος δεξιός χαφ, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του σωματείου πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Παναγιώτη Καλαϊτζίδη και μάλιστα άρπαξε από τα … μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την εκπληκτική του εμφάνιση και το γκολ, το οποίο πέτυχε στο 74ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

 

 

Related posts

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

admin

Σομπότοβιτς: «Θέλουμε νίκη-πρόκριση με καλή εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνεργάτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος