free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κόκκινο» της Αστυνομίας στους φίλους της Λαμίας!

Παρότι οι οργανωμένοι της Λαμίας να ανακοίνωσαν τις εκδρομές τους για το παιχνίδι στα Τρίκαλα την Τετάρτη, η αστυνομία ωστόσο άναψε… κόκκινο στη μετακίνησή τους.

Μετά από αίτημα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Υπουργός Γιώργος Βασιλειάδης με απάντησή του, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ομάδας μας.

Ακόμα κι έτσι ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό, πολλοί φίλοι των «κυανόλευκων» να δώσουν το «παρών» μεμονωμένα στο γήπεδο, αφού μιλάμε για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Δευτέρα (20-03-2017) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, την Τετάρτη (22-03-2017) και ώρα 15.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE , περιόδου 2016-2017, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Related posts

Στο γυναικείο ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος Αθηνών νίκησε 1-0 το Μεσολόγγι 2008

Abola Team 3

Σισέ: «Προσέβαλε τον ανδρισμό μου o Μαρινάκης, ήθελε να με γελοιοποιήσει»

Abola Team 3

Πήρε την πρόκριση η ΑΕ Χαλανδρίου (0-2)

Abola Team