free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νέο ξεκίνημα με Κιούπκιολη στην Ελλάδα Ποντίων

 

Ο Θανάσης Κιούπκολης ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού συλλόγου, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σταμάτη Σταμούλη.

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στη τεχνική ηγεσία της Ελλάδας Ποντίων.

Η καθοδική πορεία της ομάδας στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά εξώθησε την διοίκηση του σωματείου στην απόφαση να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο τιμόνι της ομάδας.

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έλυσε την συνεργασία του με τον Σταμάτη Σταμούλη και την θέση του πήρε ο Θανάσης Κιούπκιολης ο οποίος έκανε ορισμένες προπονήσεις με τους νέους παίκτες του και μάλιστα κάθισε στον πάγκο εναντίον της Χαλκηδόνας για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Θανάσης Κιούπκιολης, που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα Νέων το 2014, βοηθός προπονητή στον Αχαρναϊκό, έχει περάσει από τους πάγκους του Ολυμπιακού Καμινίων, του Πυρρίχιου Ασπροπύργου, ενώ πέρυσι ήταν και στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κιούπκιολης αποτελεί τον τρίτο κατά σειρά τεχνικό, που κάθεται στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Στις τρεις πρώτες αγωνισιτκές τα ηνία είχε αναλάβει ο Στέφανος Μεϊμάρογλου,, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σταμάτη Σταμούλη, για να πάρει τώρα τη σκυτάλη ο Θανάσης Κιούπκιολης.

 

 

 

Related posts

«Τρίποντο» στου Ρέντη για Αία

Nάσος Φακίδης

ΚΑΡΑΒΑΣ: Φουλ επίθεση κατά της ΕΠΣΠ από τους παίκτες

abola10

Παραμένει στην «κορυφή» η Χαραυγή

Nάσος Φακίδης