free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Στους Νέους: Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Φοίνικας Περ. 4-3 & ΑΟ Ιλίου-Ολ. Λιοσίων 0-0

Σε ανοιχτό ματς οι Νέοι της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων νίκησαν 4-3 τον Φοίνικα Περιστερίου.

Η ομάδα του Φάνη Χασάπη αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει τη νίκη, σε ένα ματς που πρόσφερε θέαμα και χόρτασαν γκολ όσους το παρακολούθησαν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Τουρκίστα να κάνει το 0-1. Στο 30′ ο Γιώργος Πάσχος με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1, αλλά στο 34′ ο Τουρκίστας με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-2. Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, με τον Αργύρη Λαουτάρη στο 47′ να κάνει το 2-2 και τον Λευτέρη Αποστολόπουλο στο 49′ να βάζει μπροστά την Ελπίδα με 3-2. Στο 60′ ο Αργύρης Λαουτάρης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-2, ενώ το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 67′ ο Κατσούλης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Μανουσόπουλος Φ., Μανουσόπουλος Β., Στεφανής, Βαρβαρίγος, Παππάς, Λίτσι, Λαουτάρης Ε., Πάσχος, Αποστολόπουλος, Λαουτάρης Α., Μπρέγκου. Έπαιξαν ακόμα οι Κιούπι, Ροδόπουλος, Μέρκο, Γκιώκας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Πετρόπουλος, Μπίλης, Τριαντάφυλλος, Φουότο, Κόμνας, Ζαχαριάς, Αχλάδης, Μίλε, Τουρκίστας, Καζάνης.  Έπαιξαν επίσης οι Κατσούλης, Γολίτσας, Δικαιούλιας, Πάπα, Αττια.

Σε ένα ματς που είχε φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε, οι Νέοι του ΑΟ Ιλίου και του Ολυμπιακού Λιοσίων ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι δύο τερματοφύλακες Γκάτσης και Αρναούτογλου με με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους.

Μόλις στο 2′ ο Γκάτσης απογειώθηκε και έδιωξε τον κεραυνό του Σοφικίτη έξω από την περιοχή, ενώ στο 19′ ήταν η σειρά του Αρναούτογλου να διώξει δύσκολα το σουτ του Νάτση. Στο 23′ το σουτ του Λαμπρόπουλου απέκρουσε και πάλι ο Γκάτσης. Στο 45′ το σουτ του Παπαδημητρίου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 60′ και πάλι ο Γκάτσης έσωσε την εστία του σε σουτ του Γεωργόπουλου. Στο 70′ έγινε η μεγαλύτερη φάση του αγώνα, με τον Αρναούτογλου να κάνει διπλή εκπληκτική επέμβαση σε διαδοχικά σουτ αρχικά του Μπεντάι και στη συνέχεια του Καλούλη. Στην τελευταία φάση του ματς στο 80′ ο Αρναούτογλου και πάλι έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ζλατίδη.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γκάτσης, Ντίνος, Αντωνίου, Δοσούλας, Ζλατίδης, Μπεντάι, Λιάπης (68′ Κίτσας), Μεχμέτι, Παπαδημητρίου, Λερούτσος, Νάτσης (52′ Καλούλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αρναούτογλου, Αντωνίου, Καπούλας, Ηλιάκης, Ζαρκαδούλας, Μπεντούλι, Ευαγγέλου (58′ Λεβεντέλλης), Σοφικίτης, Γεωργόπουλος, Ζέρβας, Λαμπρόπουλος.

 

Related posts

Στους Νέους της ΕΠΣΑ Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Αιγάλεω 2-2

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων στις γιορτές

abola10

Κάλεσμα από τις Ακαδημίες του Παλληνιακού!

Ρένος Γιαμπουράς