free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε!»

 

 

Στην αξία της νίκης επί του Κεραυνού Πετρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα της π[ροις την άνοδο στην Α’ Κατηγορία συνέχισε ακάθεκτη η Αθηναϊδα με τον θρίαμβό της επί του Κεραυνού Πετρούπολης.

Η πρωτοπόρος του Α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ μετά από αυτή την επιτυχία της απέκτησε «αέρα» τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Νέα Ιωνία, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Λυκόβρυση και πλέον αντιμετωπίζει την υπόθεη – άνοδος με ακόμη πιο αισιόδοξη ματιά.

Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας , ωστόσο, κάθε άλλο, παρά πετάει στα … σύννεφα και με δηλώσεις του στο «Abola.gr»  αναδεικνύει τη δυσκολία του φετινού εγχειρήματος  αρχής γενομένης από το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στα Βριλήσσια:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη στο πρώτο παιχνίδι από μία πολύ απαιτητική τριάδα αγώνων, που καλούμαστε να δώσουμε αυτή την εβδομάδα. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα, όπου πετύχαμε δύο όμορφα γκολ, ενώ δημιουργήσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές ακόμη ευκαιρίες να διευρύνουμε τον δείκτη του σκορ σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός μας, αλλά και πάλι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Κεραυνό Πετρούπολης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ σπουδαία επιτυχία, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε κι άλλο από τους διώκτες μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών των δύο τελευταίων χρόνων της Αθηναϊδας, για να προσθέσει:

«Πήραμε τρεις πόντους πολύ σημαντικούς για την κρίσιμη συνέχεια και τώρα επικεντρωνόμαστε για το εξ’ αναβολής παιχνίδι κόντρα στα Βριλήσια. Μία αναμέτρηση, όπου χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη, ώστε να πάμε στο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Νέα Ιωνία με μαξιλαράκι σχετικής ασφαλείας 7 πόντων, το οποί θα μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη συνέχεια. Πλέον η υπόθεση άνοδος εξαρτάται από εμάς και είναι στις δυνατότητές μας να εκπληρώσουμε τον αντικειμενικό μας στόχο» 

Related posts

Λαύρα Αργυρούπολης – ΑΕ Περιστερίου 3-2 (vid)

abola10

Αδαμάκης: “Δεν πραγματοποιήθηκαν οι προσδοκίες μας”

admin

Εύκολα η “Μπάρτσα”

Βασίλης Θεόκλητος