free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΤΕΝΙΣ

Αποκαλυπτική… Σαράποβα για τις άλλες τενίστριες!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίζεται η Μαρία Σαράποβα στη συνέντευξή της που φιλοξενεί το περιοδικό Vogue.

Η 29χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια εξηγεί γιατί δεν είναι ιδιαίτερα φιλική με τις άλλες τενίστριες όταν αγωνίζεται στα διάφορα τουρνουά, μιλάει για τη πολυσυζητημένη σχέση της με τον Βούλγαρο τενίστα Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ αποκαλύπτει και λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

‘Φροντίζω να περνάω ελάχιστο χρόνο στα αποδυτήρια, όσο λιγότερο μπορώ, γιατί έχω και προσωπική ζωή’, αναφέρει η Σαράποβα και συνεχίζει: ‘Έχω την οικογένειά μου, έχω τους φίλους μου, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να ξοδεύω τον λιγότερο χρόνο στα αποδυτήρια των τουρνουά, έτσι ώστε να έχω την περισσότερη ενέργεια για εκείνους. Με σέβονται όλοι γι’ αυτά που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα, παρά το να έλεγαν ότι είμαι ένα καλό κορίτσι μέσα στα αποδυτήρια’.

Η Σαράποβα λέει ακόμη ότι το διάστημα αυτό (1,5 χρόνο), που είναι τιμωρημένη και δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί, βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει και να γνωρίσει καλύτερα κάποιες πόλεις, όπως τη Βαρκελόνη και το Λονδίνο, στις οποίες είχε πάει για να αγωνιστεί στα τουρνουά, αλλά δεν είχε το χρόνο να τις εξερευνήσει. ‘Ήξερα το Γουίμπλεντον, αλλά δεν γνώριζα το Λονδίνο’, είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Ντιμιτρόφ και τη σχέση τους, που κράτησε μια διετία, αναφέρει ότι ακόμη και σήμερα, που δεν είναι πια μαζί, διατηρούν μια καλή επαφή: ‘Πριν από δύο μήνες έτυχε να βρεθούμε στη Νέα Υόρκη. Κλείσαμε ένα εστιατόριο και πρέπει να μιλούσαμε για περισσότερο από 5 ώρες. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος, αλλά και περίπλοκος άνθρωπος’.

Τέλος, ανέφερε και κάποιες πικάντικες ιστορίες, όπως: ‘Υπήρκαν βράδια που αφέθηκα… Ήπια περισσότερο αλκοόλ και υπήρξαν φορές που μπορεί να έβγαινα με δύο άντρες παράλληλα. Δεν ήξερα πως μπορούσε να γίνει αυτό. Ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για μένα, όμως κατά κάποιο τρόπο μου άρεσε’.

Related posts

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τσιτσιπάς! (vid)

Ρένος Γιαμπουράς

Δεύτερος ο Τσιτσιπάς στην Αυστρία

Ρένος Γιαμπουράς

Στα προημιτελικά του Challenger στην Καζαμπλάνκα ο Τσιτσιπάς! (video)

Ρένος Γιαμπουράς