free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Εξάστερο» το Κερατσίνι!

Εντυπωσιακοί οι Κυπελλούχοι Πειραιά συνέτριψαν με 6-0 τον Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες, με τον Βασίλη Μαναριώτη να πετυχάινει «κα΄ρε] και τον Γιώργο Χονδρουδάκη τα άλλα φδύο τέρματα.

 

Τη φρενήρη και αήττητη κούρσα του στον δεύτεορ όμιλο τη Α’ Κταηγορίας συνέχισε απτόητο το Κερατσίνι!

Οι «ροσονέρι» με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηης του έκτου Κυπέλλου Πειριαά στην ισοτρία τους ακι δεύτεορ συνεχόμενο απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού, αν και παρατάχθηκαν με πολλά νέα πρόσωπα, ήταν καταιγιστικοί και διέσυραν τον τυπικά γηπεοδύχο Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες με 6-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουρι΄ζοι και αφού στο 19’ βρέθηκε αν μία ανάσα από το γκολ, ότνα έπειτα από εξαιρειτκή κάθετη του Φούντα, το πλασέ του Καμμένου βρήκε σε ετοιμότηα τον ποριτέρο Τριανταφυλλίδη, που απομάκρυνε με τα πόδια. Στο 27, ο Μαναριώτης είχε δοκάρι  σε σέντρα του Χονδρουδάκη απο δεξιά, αλλά στο 38, ο έμπειρος φορ του Κερατσινίου  έκανε το 0-1 ανοίγοντας τον χορό των γκολ.

Στο 32′ ο Άρης Αμφιάλης από την  πλευρά του είχε την μεγάλη του στιγμή στο ματς όταν το μακρινό σουτ του Βαλσαμίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπότου.

Στο 40, ο νεαρός Χονδρουδάκης έκανε το 0-2 με σουτ και κάπως έτσι έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι πρωτοπόροι του ομίλου έμοιαζαν ασταμάτητοι και πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ! Στο 57, με την κεφαλιά του Μαναριώτη σε μία φάση που ξεκίνησε απο τον Μάλλη ,έφτασε σε κεφαλιά του Φούντα και κατέηξε στον σκόρερ, ενώ  στο 78, σε μία παρόμοια φάση, αλλά με άλλους πρωταγωνιστές(Καμμένος σέντρα-κεφαλιά Μάλλη και  σουτ Χονδουδάκη)  έγινε το 0-4.

Ενα λεπτό μετά, ο  Μάλλης έβγαλε σέντρα και ο Μαναριώτηξς με τακουνάκι έκανε το 0-6, με τον 25χρονο φορ να σκοράρει καρέ γκολ για το 0-6 στο 78 απο ασίστ του Μάλλη.

 

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Τριανταφύλλου, Γαβριηλίδης, Λαγανάς, Πόλιας, Πλατσίδας, Βαλσαμίδης-Κασαρά(60 Χατζησεβαστός), Βαρβάτος, Καρακυρίσιδης., Πιτσια, Χριστοφής

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Χονδρουδάκης, Καμμένος, Μητρόπουλος, Βαττής, Διάκος, Φούντας(58 Κιάφα), Γκιάτης (46 Τρικαμηνάς), Μαναριώτης Νταουτάι (63 Μιχαλάς), Μάλλης.

 

 

 

 

 

Related posts

Επέστρεψε στις νίκες ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

«Έχω 20 ισάξιους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Χάσαμε δίκαια»

Kώστας Παλαιολόγος