free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Το στίγμα του για τη δύσκολη συνέχεια έδωσε ο προπονητής της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Σε ακόμη πιο δεινή θέση στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ περιήλθε η Κορωνίδα μετά την συντριβή που γνώρισε με 4-0 από την  Αλσούπολη.

Η ομάδα του Γαλατσίου παρ΄μειεν στην τεελτυαία θέση του δευτέρου ομιλου της Β’ ΕΠΣΑ και σίγουρα το μέλλον προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολο, όσο αφορά τη γενικότερη προσπάθεια, που θα επιχειρήσει για παραμονή

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» ανέδειξε  το μέγεθος των δυσκολιών, ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθησή του ότι οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρις εσχάτων:

«Η ομάδα μας ταλαιπωρείται από πάρα πολλά προβλήματα, με πιο σημαντικό αυτό της έλλειψης γηπέδου, το οποίο μας στοιχίζει αγωνιστικά. Σπέναντι στην Αλσούπολη βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 δεχόμενοι δύο τέρματα που προήλθαν από δικά μας λάθη. Μετά το 2-0 η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μου έπεσε , με άμεση συνέπεια να μην καταφέρουμε να διεκδκήσουμε κάτι θετικό στη συνέχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Κορωνίδας, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται αποκλεισιτκά στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, η οποία διαθέτει ένα αξιοζήλευτο σύνολο κι έναν ιδιαίτερα ικανό προπονητή τον Χρήστο Βλάχο, με τον οποίο μας συνδέει μία μακρόχρονη φιλία και θα είναι χαρά μου, που για 90 λεπτά θα τον αντιμετωπίσω. Από την πλευρά μας δεν έχουμε άλλη επιλογή από το συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου.»

 

Επιστρέφουν Μπίνης και Κοκόλης

Με ενισχυμένη σύνθεση συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Αλσούπολη θα παραταχθεί η Κορωνίδα κόντρα στον Απόλλωνα Χάλανδρίου. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Μπίνης και Άγγελος Κοκόλης ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους κι ενσωματώθηκαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, θέτοντας εαυτούς στη διάθεης του Γιάννη Καπράλου.

 

 

Related posts

ΑΕ Ελευθερούπολης: Μπουντούρης ο «εκλεκτός»

Nάσος Φακίδης

Χαραλαμπίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνεργάτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Στον πάγκο των Μελισσίων ο Μπουγάς!

Kώστας Παλαιολόγος