free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του Δημ. Γηπέδου Ακαδημιών Ιλίου (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/3) τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ιλίου με την παρουσία πολλών επισήμων, σχεδόν σύσσωμης της δημοτικής αρχής της πόλης αλλά και με την παρουσία πολύ κόσμου.

Ρεπορτάζ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Αφού έγινε η τελετή των εγκαινίων από τους Ιεράρχες-πατέρες Αναστάσιο Μπαστούνη και Γιώργο Πετρόπουλο με τον καθιερωμένο αγιασμό και αφού έγιναν οι σχετικές ομιλίες ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας. Αυτό έγινε από τους πρώην Υπουργούς Πάνο Παναγιωτόπουλο και Γιάννη Ανδριανό μαζί με τον δραστήριο φυσικά δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο. Στην συνέχεια οι επίσημοι πήραν μια μπάλα και πήγαν κοντά στα παιδιά και στους προπονητές τους από τις ακαδημίες του Ιάσωνα, του ΑΟ Ιλίου, της ΑΕ Ιλίου και του Ολυμπιακού Λιοσίων που είχαν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος στην κυριολεξία είχε πλημμυρίσει από παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κλειδιά του γηπέδου παρέδωσε στον δήμαρχο Ιλίου η μικρή κορούλα του αντιπροέδρου του Ιάσωνα Νίκου Γρηγορόπουλου. Παρέστησαν από το διοικητικό συμβούλιο του Ιάσωνα ο Ανδρέας Νταγιάκος, εκπρόσωποι των διοικητικών συμβουλίων από τα σωματεία της περιοχής που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα γήπεδα οι αντιδήμαρχοι Ιλίου Γ. Χαραλαμπόπουλος, Διον. Πατσούρας, Κ. Γκόγκας, Δημ. Βασιλόπουλος, Γ. Λιόσης και μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αποστολόπουλος, Ανδριάνα Αλεβίζου, Γαλούνης, Γ. Βεργής, Χρ. Γκόνης. Εκεί ήταν και ο επικεφαλής του Abola.gr Ρένος Γιαμπουράς και η φωτορεπόρτερ Γεωργία Τσιλιάνη.

Σε λίγο δείτε πολύ πλούσιο ΦΩΤΟρεπορτάζ ΕΔΩ

Related posts

Απέδρασε με διπλό ο Προμηθέας (3-2)

Abola Team

Άρης να γουστάρεις!

abola10

Στις καθυστερήσεις και πάλι το Ηράκλειο πέταξε δύο βαθμούς, 1-1 με Ν. Ιωνία

Mάνος Χρυσός